Kapteeni Emma Ritari lupaa KalPan tekevän keskiviikkona kovasti hommia ja ottavansa sen, mikä heille kuuluu

Muut Sarjat / Haastattelu
Emma Ritari on valmis laukomaan KalPan jatkoon keskiviikkona.

Naisten Liigan pudotuspeleissä on nyt puolivälieriä pelattu kahdet ottelut. KalPa voitti Ilveksen lauantaina kotonaan 2-0 ja otti myös vieraskaukalosta tärkeän voiton sunnuntaina.

Keskiviikkona Kuopiossa pelattavaan kolmanteen otteluun KalPa-kapteeni Emma Ritari odottaa kaikkensa peliin laittavaa Ilvestä. Ritarin mukaan pudotuspelit ratkeavat pitkälti jo henkisellä puolella, pääkopan on oltava valmiina tiukkoihin peleihin.

Tuomarilinja on ollut melko vaihtelevaa, mutta Ritari ei näe tätä kuitenkaan peikkona. pelaajien on osattava sopeutua siihen, miten tuomaristo viheltää. Erikoistilanteet olivat merkittävässä roolissa myös Tampereen ottelussa, kuten Ritarin mukaan pudotuspeleissä yleensä onkin.

Kuopiossa on kausi edennyt nousijohteisesti ja joukkue on noussut yhdeksi mestarisuosikiksi. Kapteeni ei kuitenkaan vielä haaveile finaaleista, vaan vakuuttaa joukkueen etenevän ottelu kerrallaan. Ritari on myös tyytyväinen siihen, miten koko joukkue on pystynyt nostamaan tasoaan kauden edetessä.

Tasainen sarja saa Ritarilta kiitosta.Varsinkin ylempi jatkosarja piti sisällään pelkästään kovia ja tiukkoja otteluita, jotka helpottivat valmistautumista pudotuspeleihin. Keskiviikon otteluun Ritari toivoo yleisöä saapuvan runsaslukuisesti, sillä "hoki on parasta paikan päällä"!

Katso videolta Emma Ritarin haastattelu sunnuntain pelin jälkeen:

» Lähetä palautetta toimitukselle