Kanadalaispelaajat valmistautuvat Suomea vastaan - "Olemme ihan eri joukkue"

MAAJOUKKUE / Haastattelu
Kanada eteni selkein numeroin finaaliin.
Kuva © Arno Hämäläinen https://www.instagram.com/hockeygrapher/
Jääkiekon MM-kisojen finaali vuonna 2019 käydään Suomen ja Kanadan välillä. Vaahterapaidat ovat valmiita Leijonien kohtaamiseen.

Välierävoiton jälkeen Anthony Mantha suuntasi katseensa kohti Suomea, ainoaa joukkuetta, jota Kanada ei ole onnistunut voittamaan kisataipaleellaan.

− Olemme ihan eri joukkue kuin avausottelussa. Emme olleet silloin valmiita suoriutumaan isossa kaukalossa, olimme lepsuja puolustusalueella. Olemme ottaneet opiksemme turnauksen aikana ja osaamme pelata.

Oppirahoista huolimatta Mantha ei odota helppoa loppuottelua.

− Tulee olemaan vaikeaa. Näimme tänään heidän puolustuspelaamistaan ja trappia. Meidän täytyy saada syötöt kulkemaan ja olla karvaamisessa terävänä,

− Meidän täytyy painostaa heidän puolustustaan, olla raju karvauksessa ja hyödyntää maalipaikkamme, Red Wingsin hyökkääjä analysoi.

Myös Kanadan tehohyökkääjiin kuuluva Anthony Cirelli ei yllättynyt finaalivastuksesta.

− En ole yllättynyt, että he ovat loppuottelussa. He ovat todella hyviä ja tekevät töitä kovasti. Meidän pitää olla valmiina heitä vastaan, kuten turnauksen ensimmäinen ottelu osoitti,

− Ensimmäisessä pelissä vastaan he puolustivat todella hyvin, eivätkä antaneet meille maalipaikkoja. Olemme katsoneet videoita ja valmistautuneita huomiseen, Cirelli kertoi.

Taistelu kultamitalista alkaa klo 21:15 Suomen aikaa.

» Lähetä palautetta toimitukselle