KalPa taisteli uneliaisuuden läpi voittoon TPS:stä − Sanni Rantala painotti jokaisen osallistumisen tärkeyttä

Naisten Liiga / Haastattelu
Sanni Rantala ruoti KalPan alkukautta.
Kuva © Saimi Airaksinen / https://urheilu.kuvat.fi/SaimiPhoto/
KalPa otti sunnuntaina kolmen pisteen voiton TPS:stä. Vierasvoitto ei tullut helpolla. Kuopiolaisten tähtipuolustaja Sanni Rantala luonnehti sunnuntain mittelöä uniseksi.

KalPa voitti Naisten Liigan ottelussa sunnuntaina TPS:n vieraskentällä maalein 4−1. Turkulaiset kiusasivat vastustajaansa pitkälle läpi kamppailun, eikä KalPa ollut oikeastaan kuin hetkittäin terävimmillään.

− Aika uninen peli oli omasta mielestä, huippupuolustaja Sanni Rantala täräytti analyysinsa KalPan otteista.

KalPa on aloittanut naisten liigakauden yskähdellen. Joukkue on sarjataulukossa viidentenä kerättyään kymmenestä ottelusta yhtä monta pistettä.

− Olemme tehneet vähän muutoksia pelitapaan, niin on osittain hakemista vielä. Emme saaneet järkevästi pidettyä kiekkoa hyökkäysalueella ja aikamoista sähläystä oli omassakin päässä. Etenkin ihan perusasioissa, kuten syöttämisessä ja syöttöjen vastaanottamisessa on vielä kehitettävää.

Rantala on itse värkännyt alkukauden otteluissa tehot 4+6=10.

− Muutamaa peliä lukuun ottamatta sujunut henkilökohtasesti ihan hyvin. Joukkuepelissä pitäsi saada kaikki pelaajat kentällä käyttöön ja liikuttaa kiekkoa nopeesti niin, että se ei jää matkasta. Meillä se tuottaa tällä hetkellä ongelmia, eli ihan perusasiat pitäisi saada ensin kuntoon.

Sarjakausi on kuitenkin pitkä ja runkosarjaa on pelattu vasta noin kolmannes.

− Uskon, että kauden edetessä saamme kehitettyä näitä juttuja ja saamme ne vielä pelissäkin näkymään, Rantala toppuutteli.

» Lähetä palautetta toimitukselle