KHL-arki maistuu Lindbohmille

KHL / Haastattelu
Petteri Lindbohm nautti yli 10 000 katsojan kannustuksesta.
Kuva © Joonas Kämäräinen
Täksi kaudeksi maailmankiertueeltaan Jokereihin palannut Petteri Lindbohm on sopeutunut hyvin uuteen sarjaan. Perjantai-iltana pakki pääsi ensimmäistä kertaa nauttimaan yli 10 000 päisen kotiyleisön kannustuksesta.

Jokerit ja SKA tarjosivat runsaslukuiselle yleisölle todellisen jännitysnäytelmän, jossa tunnelma pysyi koko ajan korkealla. Isännät johtivat peliä kolmeen otteeseen, mutta SKA kampesi aina rinnalle. Vain hetki ennen loppua vieraat menivät johtoon, mutta Jokerit onnistui vielä kirimään ja vei lopulta taiston jatkoajalla.

- Pakko olla ylpeä meidän nipusta. Kaveri tulee lopussa ja heittää johtomaalin, mutta silti voidaan tulla takaisin ja lopulta voittaa peli. Onhan se henkisesti kovaa, kun kaveri tulee aina rinnalle. Usko ei kuitenkaan horjunut, vaan jaksettiin painaa painaa painaa.. ja saatiin tämä lopputulos, hymyili Petteri Lindbohm ottelun jälkeen.

Perjantai-illan tunnelma antoi hyvän muistutuksen siitä, mitä urheilutapahtuma voi parhaimmillaan olla. Pelaajien suusta raikui kiitoksia yleisölle.

- Iso hattu faneille! toivottavasti porukka löytää useammin meidän Areenalle ja saadaan useammin melkein täysi halli jatkossakin. Varsinkin koronavuoden jälkeen osaa arvostaa tätä meininkiä taas. Fanit ovat iso osa urheilua ja heitä tarvitaan

SKA on ollut Jokereille koko KHL-saagan ajan rakas vastustaja, joka kerää myös eniten yleisöä Pasilaan.

- Joka peliä lähdetään voittamaan. Tietysti SKA antaa vielä vähän lisäboostia, kun vielä tietää, että on enemmän yleisöäkin. Onhan se SKA varmaan myös faneille monia muita mielenkiintoisempi seurattavaa.

Lindbohm tottui edelliskausilla hieman erilaiseen sarjaan, kun Sveitsissä ottelutahti ja reissaaminen erosivat suuresti KHL-arjesta. Lindbohm on kuitenkin päässyt hyvin mukaan Jokereiden arkeen.

- Kova on sarja ja pelattu on paljon jo nyt. Eroaa siinä mielessä Sveitsistä, jossa oli vähemmän pelejä. Olen nauttinut peleistä ja meillä on loistava sekä työteliäs nippu. Aina uudessa seurassa toki uudet kuviot, mutta loppupeleissä tunnen monia jo entuudestaan ja usean kanssa olen pelannut maajoukkueessa yhdessä.

- Reissuissa on hyvät ja huonot puolet. Sveisissä mentiin bussilla tunteja, nyt lentämällä. On tässä urani aikana ennenkin reissattu. Äkkiä ne rutiinit löytyy; vierasreissuilla enemmän jätkien kans ja oppii tuntemaan toisiaan

» Lähetä palautetta toimitukselle