Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho paljastaa neuvotteluiden nopeat käänteet: "Puljujärven sopimus syntyi parissa päivässä"

CHL, LIIGA / Haastattelu
Hyökkääjä Jesse Puljujärvi päätti palata NHL:stä Kärppien paitaan − ainakin toistaiseksi.
Kuva © Timo Savela
Liiga-seura Oulun Kärpät on pitänyt Jesse Puljujärven kanssa yhtä kesästä alkaen. Sopimusneuvottelut alkoivat nopealla tahdilla vasta pari päivää sitten. Sopimus syntyi eilen illalla.

Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho iloitsee hyökkääjä Jesse Puljujärven paluusta oululaisten riveihin.

− Olemme todella iloisia siitä, että Puljujärvi tuli vahvistamaan meidän joukkuettamme. Myös koko Liigalle ja CHL:lle Puljujärven paluu on iso asia, ilakoi Aho.

Vaikka Puljujärvi on harjoitellut loppukesän jääharjoituksien alusta alkaen Kärppien mukana, ei sopimusta oltu pohjustettu kauaa.

− Todella nopeasti sopimusneuvottelut alkoivat. Käytännössä meni pari päivää sopimusta tehdessä.

− Eilen illalla asiat käytännössä sovittiin, että tänään pystyttiin tämä julkistamaan.

− Totta kai olemme pitäneet Puljujärven kanssa dialogia yllä sen jälkeen, kun hänen pelikautensa loppui ja hän kävi kesällä lonkkaleikkauksessa.

Vaikka Puljujärven vuoden sopimuksessa on oikeus siirtyä 1.12.2019 asti NHL:ään, tulee 21-vuotias hyökkääjä Kärppiin täysivaltaiseksi jäseneksi isoon rooliin.

− Hänelle on tarjolla ylivoimavastuuta ja paikkaa kärkiketjuissa. Jesse on meille tärkeä pelaaja.

Aho pyytää malttia Puljujärveen kohdistuvista odotuksista.

− Aika näyttää, miten häneltä tulosta tulee. Meidän pitää olla kärsivällinen siinä, koska Puljujärvellä on pitkä tauko peleistä.

» Lähetä palautetta toimitukselle