Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho: "Tämä on karua"

LIIGA / Haastattelu
Harri Ahon johdolla Kärpät kokosi loistavan joukkueen. Maalivahti-, puolustus- sekä hyökkäysosastokin olivat lähtökohtaisesti Liigan paras kokoonpano.
Kuva © Markus Hästbacka - markus.hastbacka@jatkoaika.com

Tunnelmat finaalisarjasta? Se perinteinen kysymys.

– Tämä on karua. Pienethän nämä marginaalit aina ovat, kun pelataan Suomen mestaruudesta. Saimme kutos- ja seiskapeliin parhaat pelit tähän sarjaan, silti hävisimme molemmat pelit. Mutta onnittelut HPK:lle. Olen ylpeä meidän joukkueemme jokaisesta jäsenestämme. Nyt kun tämä näin päättyi, niin tietenkin päällimmäisen tunne on pettymys, mutta jokainen kopissamme voi olla ylpeä meidän joukkueestamme, Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho vastaa.

Kärppien joukkue on perinteisesti tyhjentynyt hyvien kausien jälkeen hyvistä pelaajista. Huonojenkin kausien jälkeen Kärpät on tyhjentynyt, tosin huonoista pelaajista. Ensi kauden joukkueesta Aho ei vielä halunnut puhua.

– Seuraavan kauden asioihin palataan, kun tämä kausi on taputeltu. Tämä joukkue ansaitsee oman päätöshetkensä ja ensi kauden joukkueeseen palataan myöhemmin.

Kärppien päävalmentajan Mikko Mannerin mukaan seiskapelin jälkeen mennään voitolla yöhön – tai tappiolla. Aho oli sangen samoilla linjoilla.

– Eiköhän tässä tänään jotakin yhdessä tehdä, Aho kertoi pettyneenä.

» Lähetä palautetta toimitukselle