Kärppien kohteena ollut HPK:n kultakypärä: "Ehkä he vähän yrittivät tökkiä enemmän"

LIIGA / Haastattelu
Teemu Turunen oli kotikaukalossaan pelipäällä.
HPK nappasi voiton ja tasoitti finaalisarjan. Yksi voitto-ottelun onnistujista oli HPK:n kultakypärä Teemu Turunen, joka sai myös hankittua vastustajalle jäähyjä.

HPK nappasi voiton Kärpistä, joka turhautui kolmannessa erässä ja otti runsaasti jäähyjä. Yksi rikoituimmista pelaajista oli HPK:n kultakypärä ja ottelun voittomaalin tehnyt Teemu Turunen

Ottelun kolmas erä oli runsaan jäähymäärän vuoksi sekava ja Kärpillä näytti olevan hermokontrollin kanssa vaikeuksia. 

− Kaveri sai siinä aika paljon jäähyjä ja toki varmasti meillekin olisi voinut jonkun viheltää. Ne jäähyt rikkoivat heidän pelaamistaan. Ylivoimamaali oli meille todella tärkeä, Turunen totesi.

Yksi erikoisimmista jäähyistä tuli tilanteesta, jossa Kärppien kapteeni Atte Ohtamaa huitaisi mailan ohi liukuvan Turusen käsistä korkealle ilmaan. Mailansa perään ihmetellyt Turunen kellahti lopulta epähuomiossa maalin sisälle.

Turunen ei ottanut kantaa vastustajan turhautumiseen, mutta totesi, että osittain jäähyjen vuoksi myös Kärpät alkoi rikkoakin enemmän.

− Ehkä he vähän yrittivät tökkiä enemmän. Esimerkiksi Ohtamaan jäähy, missä huitaisi mailan minulta ilmaan, oli turha häneltä, Turunen totesi.

» Lähetä palautetta toimitukselle