Kärppien Mikko Mannerilta suitsutusta vastustajalle: "Turhauduimme heidän hyvään pelaamiseensa"

LIIGA / Haastattelu
Mikko Manner jakoi vastustajalle kunniaa.
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com

Kärpät pelasi vieraskaukalossa vahvan avauserän, mutta toisen finaaliottelun toisesta erästä lähtien HPK otti hallinnan itselleen. Kärppien päävalmentaja Mikko Manner kehui HPK:n kiekollista pelaamista.

− Avauserässä onnistuimme tappamaan HPK:n hurmosta omalla hyvällä pelaamisella, mutta kakkoserässä jäimme jälkeen. Heidän kiekollinen pelinsä oli niin loistavaa, Manner kehui.

Kolmannessa erässä Kärppien jäähyaition ovi kävi tiuhaan. Oululaisille tuomittiin ottelun päätöserässä yhteensä viisi rangaistusta, joista viimeinen tosin tuomittiin ottelun viimeisellä sekunnilla.

− Emme saaneet yhtään pitkää hyökkäystä ja olimme kokoajan välimaastossa. Turhauduimme heidän hyvään pelaamiseensa, Manner analysoi.

− Usein, kun näin käy niin, myös jäähyriski kasvaa. Se joka vie viisi-viisi -peliä, myös usein ansaitsee ne erikoistilannemaalit.

Kärpät sai vielä kolmannen erän loppuun hyvän hallinnan pelatessaan ilman maalivahtia, mutta HPK:n uhrautuva puolustus maalivahti Emil Larmin johdolla piti johdon loppuun asti.

− Jos olisimme saaneet yhden maalin, niin olisimme ehkä saaneet vastustajaa vielä horjutettua. Tämä oli ansaittu tappio, Manner totesi.

» Lähetä palautetta toimitukselle