Kärppien Mikko Manner valotti Jussi Jokisen tilannetta − myös Shaun Heshka koki kauhunhetkiä: "Hän sai ottelun lopussa luistinta kasvojen seutuville"

LIIGA / Haastattelu
Jussi Jokinen jätti HIFK-ottelun kesken.
Oulun Kärpät sai lauantaina jobinpostia, kun oululaisten hyökkääjä Jussi Jokinen jätti ottelun kesken. Myös Shaun Heshka loukkaantui, mutta tilanteesta selvittiin säikähdyksellä.

Jussi Jokinen pelasi vielä avauserässä ja syötti Janne Pesosen tekemän 1−1-tasoitusmaalin, mutta ei palannut toiseen erään kaukaloon. Jokinen pelasi yhteensä vain karvan alle neljä minuuttia. 

Kärppien päävalmentaja Mikko Manner avasi hieman konkarihyökkääjän tilannetta. 

− Hän loukkasi vähän itseään ja joutui jättämään pelin kesken. Katsotaan, minkälainen vamma on, kun pääsee tutkimuksiin.

Kärpät tiedotti lauantaina, että joukkueen tšekkipuolustaja Jakub Krejcik on alustavien tietojen mukaan runkosarjan loppuun asti sivussa. HIFK:ta vastaan meinasi toinenkin puolustaja loukkaantua. 

(Shaun) Heshka sai ottelun lopussa luistinta kasvojen seutuville, mutta onneksi näytti siltä, että selvisimme säikähdyksellä. Nuohan ovat aina jänniä tilanteita, kun ei tiedä mihin viillot tulevat, näytti, että tuli ihan pieni haava.

Kärpät nosti tasoaan lauantain otteluun. Oululaiset puolustivat hieman laadukkaammin omaa maalinedustaansa. Kärpät myös oli tehokkaampi maalipaikoissaan. 

Mannerin mielestä voitto tuo joukkueelle itseluottamusta. Etenkin kun HIFK on ollut hieman niskanpäällä tällä kaudella joukkueiden keskinäisissä kohtaamisissa. 

− Eilen oli vähän erilainen peli, oli pikkuisen isompi kaukalo. Eilen oli vähän into hyökätä ja pelin virtaus oli vähän meillä eilen. Tänään oli pienempi kaukalo, joten pystyimme tiivistämään maalinedustapuolustamista. Emmekä antaneet niin pahoja vastahyökkäyksiä, Manner analysoi ja jatkoi:

− Vaikka he erinomaisesti maalille tulivat ja etenkin (Juho) Keräsen ketju, jossa kaikki ovat vahvoja kamppailijoita. Onnistuimme tänään pikkuisen paremmin maalinedustapuolustamisessa kuin eilen.

Kärpät voitti HIFK:n lopulta 4−1-lukemin. Voittonsa turvin Kärpät jatkaa Liigan kärkipaikalla. Eroa toisena olevaan Tampereen Tapparaan on tosin vain kaksi pistettä. 

» Lähetä palautetta toimitukselle