Justin Danforth avasi MM-kisojen maalitilinsä välierässä − "Olisin toivonut avausmaalia aiemmin kuin turnauksen kahdeksannessa pelissäni"

MAAJOUKKUE / Haastattelu
Danforth puttasi kiekon tyhjään yhdysvaltalaismaaliin.
Kuva © Samuli Huikuri
Liigassakin toissakaudella sitten viilettänyt Danforth osui maalitolppien väliin melko myöhäisessä vaiheessa turnausta, mutta parempi silloin kuin ei milloinkaan.

Kanada painoi yli Yhdysvaltojen MM-finaaliin. Ottelussa nähtiin hienoja maaleja ja tiukkoja tilanteita molemmissa päissä kenttää. Vaahteralehtipaitojen hyökkääjät Justin Danforth ja Nick Paul olivat tyytyväisiä voittoon ja luonnehtivat joukkueen kasvaneen yhteen viime pelien aikana.

− Emme olleet ennen tehneet mitään yhdessä, joten harjoittelun ja pelaamisen myötä kemiamme parani. Aloimme saada tulosta ja se poiki parempaa peliä, Paul pohdiskeli ottelun jälkeen.

Lukosta liigajäiltä tuttu Danforth oli joukkuekaverinsa kanssa samoilla linjoilla.

− Olemme pelanneet edelliset neljä tai viisi matsia hyvin ja saaneet ehjiä 60 minuutin suorituksia. Mielentilamme on tällä hetkellä hyvä.

KHL:ssä nappikauden pelannut Danforth iski turnauksen ensimmäisen maalinsa välierässä.

− Hyökkäyspelin kannalta olisin toivonut avausmaalia aiemmin kuin turnauksen kahdeksannessa pelissäni. Emme kuitenkaan ole täällä yksilöurheilemassa. Toki oli kiva saada apina tiputettua selästä, Danforth virkkoi.

Muokattu: 5.6.2021, kello 17.59: Täsmennetty ingressiin, milloin Danforth Lukossa pelasi.

» Lähetä palautetta toimitukselle