Jori Lehterä tehoili rullakiekossa, vaikka lauantaina vielä vitsailikin: "Ei ole kesätreeni purrut"

Muut Sarjat / Haastattelu
Jori Lehterällä oli hymy herkässä,varsinkin sunnuntain pronssipelissä.
Kuva © Jarno Hietanen
Jori Lehterän edustama Pahalampi ei aivan yltänyt finaaliin Rullakiekon SM-liigassa. Runkosarjan päätöspäivän kahdessa tappiossa joukkue menetti johtoasemansa, joka myös kostautui. Kovavireinen Lehterä laittoi sulamisen leikillään huonon kesätreenin piikkiin.

Tapparaan siirtynyt Jori Lehterä oli yksi Rullakiekon SM-liigan näkyvimmistä pelaajista. Kiekkotaiturin pelikäsitys pääsi jääkiekkoa hitaamman tempoisessa pelissä oikeuksiinsa ja Lehterän johdolla Pahalampi pyöritti usein peliä hyökkäysalueella todella pitkiä aikoja.

Pahalampi hölmöili itsensä ulos finaaliparista hävittyään kaksi kolmesta lauantain ottelustaan. Molemmissa otteluissa he myös menettivät johtoasemansa. Lehterä laittoi otteen lipeämisen huonon valmistautumisen piikkiin, tosin leveästi samalla hymyillen.

− Ilmeisesti ei ole kesätreeni purrut silleen, että jaksetaan pelata koko peliä. Onneksi on kuukausi kauden alkuun, tehdään peruskestävyyttä vähän lisää, Tapparan Liiga-joukkuetta syksyllä tähdittävä Lehterä vitsaili.

Kuntopohjassa ei todellakaan ollut mitään vikaa, sen sai tuta sunnuntain pronssiottelun vastustaja Vuorelan Veikot. Pahalampi otti 22−4-murskavoiton ja taikuri Lehterä saalisti tehot 2+11. Hän siis syötti puolet joukkueensa maaleista.

Katso Jori Lehterän lauantainen haastattelu YouTube-kanavaltamme:

» Lähetä palautetta toimitukselle