Joni Ikonen maalin makuun kauden toisessa ottelussaan − "Pitkästä aikaa pääsen arkeen kiinni"

LIIGA / Haastattelu
Joni Ikonen iski maalin viimeksi KalPan paidassa helmikuussa 2019.
Kuva © Saimi Airaksinen
Tappio-ottelussa Ässiä vastaan Ilveksen ainoasta osumasta vastasi Joni Ikonen, jolle täysosuma oli ensimmäinen lähes kahteen vuoteen. Hyökkääjä oli todella pitkään sivussa loukkaantumisen vuoksi.

Joni Ikonen värkkäsi ottelun avausmaalin, kun Ilves hävisi lopulta Ässille lukemin 4−1. Hyökkääjä pelasi toisen ottelunsa tamperelaisten riveissä toivuttuaan pitkästä loukkaantumisesta.

− Ei tullut pisteitä mukaan. Vastustaja oli meitä parempi toisesta erästä lähtien. Se oli meiltä huonoa pelaamista, Ikonen harmitteli.

Edellisen maalinsa Ikonen iski KalPan paidasa Jukurien verkkoon 15. helmikuuta 2019. Hän oli sivussa peleistä pitkästi yli kauden loukkaantumisten takia, sillä kausi 2018−19 keskeytyi 22. helmikuuta 2019.

− Aina on kiva tehdä maaleja, mutta tällä hetkellä se ei kauheasti mieltä lohduta. Hienoa olla kuitenkin jälleen tositoimissa. Pitkästä aikaa pääsen arkeen kiinni, nuori hyökkääjä analysoi tuoreeltaan tappion jälkeen.

Ilves hävisi Porissa viidennen liigaottelun peräkkäin. Kauden loistavasti aloittanut ryhmä on nyt uudenlaisessa tilanteessa. Lauantaina vastaan asettuu SaiPa.

− Iso näytön paikka joukkueelle, että saamme raavittua voiton itsellemme. Yritän auttaa joukkuetta omilla vahvuuksillani. Haluan pystyä pelaamaan voittavaa peliä, jossa voitan tilanteita ja luon maalipaikkoja itselleni ja joukkuekavereille, Ikonen päätti.

» Lähetä palautetta toimitukselle