Jo viides tappio putkeen – TPS:n ainokaisen iskenyt Pajuniemi: “Kaikki otetaan vastaan”

LIIGA / Haastattelu
TPS-penkillä ei ole liiaksi maaleja juhlittu.
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com
TPS:n Lauri Pajuniemi oli tappiollisen HIFK-ottelun jälkeen syvästi pettynyt. Maalinteon tuska ei ota turkulaisleirissä hellittääkseen. Nyt joukkue valahti jo sarjataulukon jumbosijalle.

TPS joutui nöyrtymään lauantaina toisen alavireisen joukkueen, Helsingin IFK:n, vieraana. Lauri Pajuniemi vei TPS:n johtoon ensimmäisessä erässä, kun hyökkääjän komea rannelaukaus painui Frans Tuohimaan selän taakse. Lisäosumia turkulaiset eivät kuitenkaan saaneet aikaan, ja niinpä tulos jäi jälleen kerran laihaksi.

– Maalinteko on ollut meille vaikeaa, olemme pystyneet tekemään vain yhtä maalia per ottelu. Kiekot on saatava maalille asti, jotta ne voisivat joskus mennä sisäänkin.

Neloskentässä Simon Suorannan ja Hannu Kurun kanssa viilettänyt Pajuniemi oli tyytyväinen oman ketjunsa otteisiin, vaikka lopputulos harmittikin.

– Teimme omat hommamme ja saimme päätypeliä aikaiseksi. Lisäksi onnistuimme värkkäämään yhden maalin. Ihan hyvin meillä siis sujui.

Kauden kolmas osuma maistui Pajuniemelle, etenkin lyhyen katsomokomennuksen jälkeen.

– Kaikki otetaan vastaan. Aina kun joutuu katsomoon, se kasvattaa nälkää.

Tunnelma Helsingin jäähallissa oli erinomainen, kiitos pelikatkoilla ja erätauoilla esiintyneen sinfoniaorkesterin. Pajuniemelle mahtipontinen meininki maistui hyvin.

– Playoffeiltahan se tuntui – halli oli täynnä ja metelikin kova. HIFK kävi päälle ja pystyimme vastaamaan siihen ihan hyvin. Tänään se ei vain valitettavasti riittänyt.

– Olemme olleet ennenkin johdossa, tehneet sitten virheitä ja hävinneet lopulta ottelun. Tällä tasolla kaikki on pienestä kiinni.

» Lähetä palautetta toimitukselle