Jesse Puljujärvi myönsi Tapparan paremmuuden – "Ei pystytty vastaamaan tänään"

LIIGA / Haastattelu
Jesse Puljujärvi ja Kärpät eivät pysyneet Tapparan matkassa.
Kuva © Sirpa Pöyhönen - sirpa.poyhonen@jatkoaika.com
Jesse Puljujärvi oli harmissaan hävityn kamppailun jälkeen. Puljujärvi totesi Tapparan paremmuuden ja kertoi, ettei tiedä milloin palaa Pohjois-Amerikkaan.

Kärppien Jesse Puljujärvi oli apeana Tapparalle hävityn ottelun jälkeen. Kolmen pisteen myötä tamperelaiset nousivat Kärppien rinnalle sarjataulukossa.

Tappara esiintyi kaukalossa vahvasti ja määrätietoisesti. Puljujärvi myönsi vierailijoiden olleen parempia.

– Tappara pelasi todella hyvän pelin. Ei pystytty vastaamaan tänään heidän peliinsä, Puljujärvi kommentoi ottelun jälkeen.

Ottelu oli tasainen ja molemmilla joukkueilla oli omat etsikkoaikansa. Tappara käytti hyvin omansa hyödyksi, Kärpät puolestaan kaatui Tapparan puolustukseen ja viimeisenä lukkona seisoneeseen maalivahtiin. Tuurikaan ei ollut oululaisten puolella lauantai-iltana.

– Sinänsä tasainen peli, mutta kyllä Tappara oli tuon verran parempi joukkue. Tuuriakaan meillä ei oikein ollut, mutta sekin pitää ansaita, Puljujärvi pähkäili.

Osa Liigassa kiekkoilleista NHL-lainapelaajista on jo suunnannut takaisin Pohjois-Amerikkaan. Tähän joukkoon lukeutuvat muun muassa Ilveksessa torjunut maalivahti Lukáš Dostál ja Ässissä viilettänyt Jesperi Kotkaniemi.

Puljujärvi ei tiedä, milloin lähtö tulee hänen kohdalleen. Luisteluvoimainen hyökkääjä nähdeen ainakin toistaiseksi vielä Liigassa ja kärppäpaidassa.

– Ei ole tietoa lähtöpäivästä. Sitten lähdetään, kun tulee ilmoitus. Vielä vedetään täällä, Puljujärvi päätti.

» Lähetä palautetta toimitukselle