Jatkoajasta pääsarjatasolle: Arno Hämäläinen aloittaa Liigan sosiaalisen median tuottajana

LIIGA / Haastattelu
Liigan uusi sosiaalisen median tuottaja Arno Hämäläinen. Kuva: Liiga
Kuva © Liiga
Jatkoaika-kasvatti Arno Hämäläinen aloittaa työn Liigan sosiaalisen median tuottajana.

Markkinoinnin ja viestinnän moniosaaja Arno Hämäläinen, 27, on Liigan uusi sosiaalisen median tuottaja. Hän ehti työskennellä tovin Mestis-joukkue IPK:n markkinoinnin ja viestinnän parissa ennen tuoreinta pestiään.

Hämäläinen on tehnyt pitkään hommia myös Jatkoajalle. Hän on kuvannut jääkiekkoa lukuisissa eri tilanteissa Tampereella, kotiseudullaan Rovaniemellä ja ympäri Suomen. Hämäläinen on ehtinyt työskennellä myös Ilveksen Liiga-joukkueelle ja RoKin naisten edustusjoukkueelle.

− Olen todella tyytyväinen, että Arno liittyy tiimiimme. Hän on kyvykäs ja laaja-alainen tekijä, jolla on kirkas kokonaisnäkemys sosiaalisen median sisällöistä sekä niiden merkityksistä viestinnässä. Arnon kanssa lähdemme nyt yhdessä kehittämään Liigan somekokonaisuutta, sanoo Liigan viestintäjohtaja Tuomas Nyholm tiedotteessa.

Alansa taituri Hämäläinen on opiskellut Tampereella elokuva- ja tv-alaa sekä Rovaniemellä Lapin yliopistossa audiovisuaalista mediakulttuuria.

− On suuri kunnia päästä tekemään töitä Liigaan ja olla luomassa uutta somekokonaisuutta Suomen ykkösurheilutuotteelle. Olen nöyrin, mutta ennen kaikkea innostunein ja motivoitunein mielin. Liigalla on Suomen suurimpana ja kiinnostavimpana urheilusarjana valtavasti potentiaalia, ja siksi onkin niin hienoa päästä tekemään töitä koko Liiga-yhteisön kanssa, Hämäläinen virkkoo.

» Lähetä palautetta toimitukselle