JYP-pomo Mikko Viitanen vaitonaisena kohuhyökkääjän siirrosta: "Joukkueiden tiedotteissa on se sisältö, mitä siitä on kerrottavaa"

LIIGA / Haastattelu
Brad Lambert jätti JYPin ja suuntasi Pelicasin riveihin.
Kuva © Tiia Mahkonen
JYPin leiristä ei irronnut tietoa Brad Lambertin kohusiirtoon liittyen.

Liigassa jumboksi valahtanut JYP tiedotti maanantaina, että huippulupaus Brad Lambert jättää seuran. Hurrikaaniryhmän omassa tiedotteessa kerrotaan, että aloite purkuun tuli pelaajan puolelta. Sopimus olisi päättynyt tämän kauden jälkeen.

Pian purkutiedotteen jälkeen myös uusi osoite selvisi. 18-vuotias hyökkääjä palaa kasvattajaseuraansa Pelicansiin loppukauden mittaisella sopimuksella. 

Jatkoaika tavoitti JYPin urheilutoimenjohtaja Mikko Viitasen, joka oli hyvin vähäsanainen kohuhyökkääjä-Lambertin siirrosta.

Kuinka kommentoit Lambertin siirtoa?

− Ei ole lisättävää tai kommentoitavaa.

Kuinka pitkään siirto on kytenyt?

− (Hetken hiljaisuus.) Joukkueiden tiedotteissa on se sisältö mitä siitä on kerrottavaa. Itsellä on sellainen toimintatapa, että sopimukseen liittyviä asioita ja luottamuksellisia keskusteluja kunnioitetaan. En niihin lähde kommentoimaan mitään.

Hyötyykö JYP siirrosta rahallisesti?

− Ne ovat osapuolten välisiä asioita.

Miten näet Lambertin tulevaisuuden?

− "Bradi" on mun silmissä erittäin lahjakas pelaaja, jolla on todella kova potentiaali nousta kansainväliseksi huippupelaajaksi. Ei se ole mihinkään hävinnyt sieltä.

» Lähetä palautetta toimitukselle