Ilves-kapteeni Suomi palasi kaukaloon pitkän poissaolon jälkeen − "Tämän viikon jälkeen uskon olevani täydessä iskussa"

LIIGA / Haastattelu
Suomi pääsi taas mukaan Liiga-taistelun tuoksinaan.
Kuva © Saana Hakala
Eemeli Suomi oli sivussa tositoimista kuukauden verran. Ilves-kapteeni oli intoa täynnä päästyään askiin Lukko-ottelussa maajoukkuetauon jälkeen.

Ilves-kapteeni Eemeli Suomi puki pelipaidan ylleen ensimmäistä kertaa pitkän loukkaantumisen jälkeen. Ilves kampesi Lukon nurin lukemin 2−1.

− Hyvältähän se tuntuu, kun pääsee pelaamaan. Voittaminen oli erityinen lisä, Suomi tuumi.

Nuori hyökkääjä pääsi mukaan tositoimiin, mutta yksi tärkeä pelillinen seikka odottaa aikansa kehittymistään huippuunsa.

− Viisi viikkoa olin sivussa ja koetin saada itseni kuntoon. Nyt olen ihan hyvässä kunnossa, Pelituntuma oli vielä vähän kateissa. Tämän viikon jälkeen uskon olevani täydessä iskussa. Toivottavasti aiemminkin, mutta ei asiat aina mene niin.

Suomi hyppäsi Ilveksen ykkösketjun vasempaan laitaan. Vitjan keskushyökkääjän lavasta syntyi ottelun voittomaali.

− Vähän jännitti ennen peliä. Se on vain hyvä juttu. Arttu Ruotsalaisen ja Joona Ikosen kanssa oli hyvä pelata, vaikka pystymme paljon parempaankin. Tyytyväinen voi olla tähän starttiin.

Ilveksen seuraava ottelu on perjantaina edessä oleva paikalliskamppailu Tapparaa vastaan. Joukkueiden edellisessä kohtaamisessa riitti tapahtumia ja parranpärinää herättäneitä tilanteita.

− Hieno peli varmasti tulossa. Saan aina pienen ekstralatauksen ja sytyn eri tavalla, kun Tappara on vastassa. Keskittyminen siihen alkaa nyt, Suomi päätti.

» Lähetä palautetta toimitukselle