Ilves-hyökkääjä Santeri Virtanen kertasi Tappara-voiton jälkeen kulunutta viikkoa – "Tämä paikallispelivoitto oli iso koko organisaatiolle"

LIIGA / Haastattelu
Ilves-hyökkääjä oli tyytyväinen joukkueen otteisiin.
Kuva © Juuso Koro / @juusokuvaa

Nokia-areena oli loppuunmyyty, kun Tappara isännöi Ilvestä. Vierasjoukkueena kauden toisessa paikallispelissä toiminut Ilves oli jälleen kirvesrintoja vahvempi.

Ilveksen hyökkääjä Santeri Virtanen oli Tappara-ottelun jälkeen tyytyväinen joukkueen esitykseen ja hänen mielestään Ilves ansaitsi voiton.

– Tiukka vääntö. Paljon yleisöä katsomossa näkyy myös kentälle. Pienet marginaalit olivat jälleen, mutta olimme koko ajan pelin päällä. Hallitsimme peliä koko ajan lukuun ottamatta päätöserän kahden miehen alivoimaa, Virtanen kommentoi ottelua.

Ennen paikallisottelua Liigan sarjakärjessä ollut Ilves yllätti ennen viikonloppujen otteluja vaihtamalla valmentajaa Jouko Myrrästä Antti Pennaseen. Virtasen mielestä peli Pennasen johdolla ei vielä muuttunut aiemman valmentajan aikakaudesta suuremmin. 

– Heti pikkujuttuja "Pendo" toi joukkueeseen, vaikka pelipäivää ennen olikin vain yhdet harjoitukset hänen kanssaan. Myrrä ja Marko Ojanen loivat joukkueelle hyvän pohjan, josta Pennasen on helppo kehittää peliä vielä paremmaksi, hyökkääjä analysoi uuden päävalmentajan pelikirjaa.

Rima korkealla

Ilveksellä on alkukausi sujunut nousujohteisesti, sillä kymmenestä ottelusta on tullut seitsemän voittoa.

Virtasella on joukkueen tavoin alkukausi sujunut mukavissa merkeissä. Hyökkääjän viime kausien murheellinen loukkaantumiskierre on vain muistona ajatuksissa.

– Tosi hieno homma, että pääsee viikosta toiseen treenaamaan kovaa tällä kaudella. Koko ajan on halua parantaa peliä paremmaksi.

Ilveksellä viime kausi päättyi pronssijuhliin. Tälle kaudelle tavoitteet on joukkueen sisällä asetettu korkeammalle.

– Joukkueella oli vaiherikas viikko takana ja tämä paikallispelivoitto oli iso koko organisaatiolle, joka antaa uskottavuutta todella ennenkuulumattoman päätöksen jälkeen.

Paikallispelin voittoa ei kauaa ehditä makustella, kun Ilves kohtaa JYPin heti lauantaina poikkeukselliseen aikaan klo 19.31.

– Nautitaan perjantai-ilta paikallispelivoitosta ja JYP-pelipäivän aamuna käännetään katseet kohti tulevaa vastustajaa.

» Lähetä palautetta toimitukselle