Hirmuvireinen Julius Nättinen iski jälleen neljä tehopistettä: "Syötöt ovat alkaneet napsua lapaan"

LIIGA / Haastattelu
Julius Nättinen liekehtii tulikuumana.
Kuva © Valtteri Vainio www.valtterivainio.com
Julius Nättinen oli jälleen täysin pitelemätön, kun JYP murskasi Tapparan Hippoksella. Nuoren hyökkääjän pistetahti on tällä hetkellä täysin omaa luokkaansa koko sarjassa.

Liigan kärjen tuntumaan nousseen JYPin hirmuisen vireen ehdottomasti näkyvin hahmo on ollut Julius Nättinen. Pistepörssin selkeäksi ykköseksi noussut Nättinen oli jälleen hirmuisessa vireessä, sillä hyökkääjä nakutti Tapparaa vastaan tehot 1+3.

Nättinen oli kaukalon kiistaton kuningas, kun kotijoukkue kaatoi tamperelaiset lukemin 5–1. JYPin tulokset ovat muutenkin olleet vakuuttavia viimeisissä otteluissa.

– Ei voi kyllä valittaa mistään. Meillä on hyvä joukkue kasassa ja homma toimii, Nättinen tuumi lyhyesti vireen syitä.

– Kyllä tämä meidän joukkueesta kertoo. Pystymme haastamaan kenet vain tässä sarjassa, ja joukkueena pelaaminen on meidän isoin ase.

Myös joukkueen edellisessä ottelussa Lukkoa vastaan Nättinen paukutti samaiset tehot kuin lauantaina. Maajoukkuetauon jälkeen Nättinen on näin ollen iskenyt kahteen otteluun tehot 2+6=8.

– Treenasimme viisaasti ja hyvin maajoukkuetauolla. Syötöt ovat alkaneet napsua lapaan ja on tullut pisteitä sitä kautta.

Ilman kutsua Karjala-turnaukseen jäänyt Nättinen käytti kiistatta tauon loistavasti hyödykseen. Seuraavalla tauolla kutsu Leijoniin on näillä otteilla päivänselvä.

– Maajoukkuekutsu tulee jos tulee. Yritän nyt laittaa täällä kaikkeni joukkueen eteen, Nättinen tuumasi.

» Lähetä palautetta toimitukselle