Hiltunen avasi asemaansa kaksoispuheenjohtajana: "Vaasasta pyydettiin jatkamaan"

LIIGA / Haastattelu
Sport on aloittanut viidennen Liiga-kautensa vauhdikkaasti.
Kuva © Arno Hämäläinen https://www.instagram.com/hockeygrapher/
Vaasan Sportin hallituksen puheenjohtaja Heikki Hiltunen on myös Liigan hallituksen puheenjohtaja. Työmäärä ei entuudestaan kevene, mutta Hiltunen aikoo pysyä kummankin hallituksen peräsimessä.

Heikki Hiltusen päästyä Liigan hallituksen puheenjohtajaksi hänen asemansa Vaasan Sportin hallituksen puheenjohtajana joutui kyseenalaistetuksi. Hiltunen kuitenkin avarti tilannetta selvästi.

− Päästyäni Liigan puheenjohtajaksi en sanonut jättäytyväni pois Sportin hallituksen puheenjohtajuudesta, vaan sanoin, että voin joutua harkitsemaan tai keskustelemaan Sportin hallituksesta pois jättäytymisestä. 

Keskustelu Hiltusen ja Vaasan Sportin hallituksen välillä käytiin alkusyksystä. Aloite Sportin puheenjohtajana jatkamisesta tuli Vaasasta.

Liiga-hallituksen puheenjohtajuus vie paljon aikaa, mutta Hiltusen mukaan työmäärä ei kasva liialliseksi.

− Vaasasta minua pyydettiin jatkamaan puheenjohtajana. Totesimme, että kummankin hallituksen puheenjohtajuudesta ei tule ongelmia eikä työmäärä kasva liian suureksi, mutta tarpeen vaatiessa varapuheenjohtaja Sportin hallituksesta nuijii kokoukset läpi puolestani, Hiltunen kertoi.

Hiltunen valotti myös että hallituksessa istuvat parin Liigan ulkopuolisen henkilön lisäksi TPS:n ja Lukon hallituksen puheenjohtajat.

» Lähetä palautetta toimitukselle