Harmistunut Petri Kontiola harmitteli voiton lipeämistä sormien välistä – "Oli saumoja"

LIIGA / Haastattelu
Petri Kontiola on HPK:n paras pistemies ja pelillinen johtaja.
Kuva © Jari Mäki-Kuutti
Petri Kontiola oli tappiollisen Kärpät-ottelun jälkeen harmistunut ja näreissään voiton livettyä käsistä.

HPK hävisi keskiviikkoiltana rästipelissä Kärpille jatkoajalla lukemin 3–4. Ottelu ratkesi Kärppien Jesse Puljujärven ylivoimaosumaan.

HPK:n kultakypärä Petri Kontiola, 36, ei ollut tyytyväinen hävityn ottelun jälkeen.

– Ärsyttää. Se on päällimmäinen tunne nyt, tokaisi tähtihyökkääjä.

HPK pelasi hyvin läpi ottelun. Aktiivinen pelaaminen ja maalivahti Emil Larmin hyvät otteet tarjosivat hämeenlinnalaisille mahdollisuudet voittoon.

– Kyllä meillä saumoja oli. Kolmannen erän lopussa ja jatkoajan alussa päästiin ylivoimalle, mutta tänään ei saatu ratkaisua aikaiseksi. Kärpät on hyvä joukkue ja osaavat kyllä pistää pelin poikki, pohti Kontiola.

Kontiola ja Kärppien Jari Sailio kävivät yhden HPK:n ylivoiman aikana pienehköä juttutuokiota. Tilanne päättyi Sailion kiekonriistoon ja kerhon ylivoima-ajan kuluttamiseen. Kontiola itse ei tilannetta pelin tiimellyksessä muista.

– Me ollaan "Sillin" kanssa hyvää pataa, ei siinä varmasti mitään sen kummempaa ollut. Vaihdettiin kaiketi vain kuulumisia, kun ei olla pitkään aikaan nähty, Kontiola nauraa.

Kontiola on kellottanut isoja peliminuutteja tällä kaudella Liigassa – hyökkääjä on myös luistellut pitkiä matkoja ottelua kohden. Konkarin mukaan isot minuutit eivät tunnu missään.

– Pelaaminen tuntuu hyvältä. Kaikki haluavat pelata paljon ja saada paljon vastuuta niin kyllä tämä mukavaa on. Jaksaa vielä tälläkin ikää painaa, päätti Kontiola.

Otsikkoa muokattu: Kontiolan etunimestä puuttui R-kirjain. 

» Lähetä palautetta toimitukselle