HPK-luotsi Pennanen löysi voiton taustalta parannettavaa: "Toisessa erässä jäimme tulokseen kiinni"

LIIGA / Haastattelu
Pennanen kritisoi omiensa hyökkäyspelaamista.
Kuva © Jarno Hietanen
HPK:n päävalmentaja Antti Pennanen oli voiton jälkeen tyytyväinen mies, mutta kaikki ei omassa miehistössä kamppailun jälkeen miellyttänyt. Hämeenlinnalaisia kiusannut flunssa-aaltokin nousi esille.

HPK:n päävalmentaja Antti Pennanen oli tyytyväinen joukkueensa taisteluilmeeseen. Myös Emil Larmi keräsi kehut.

− Puolustimme koko illan hyvin. Kun on hyvä joukkue vastassa, niin joku paikka sieltä aina aukeaa omiin. Puolustaminen oli meidän kivijalkamme tänään, ja siihen vielä hyvä maalivahtipeli päälle, Pennanen tuumi.

Hämeenlinnalaiset takoivat ensimmäisellä kymmenminuuttisella kolme ylivoimahäkkiä.

− Kolme ylivoimamaalia oli tänään avain voittoon. Kannustimme kovasti hyökkäämään koko ajan, mutta osa kentällisistä ei siihen tänään pystynyt. Puolustaminen lämmittää ja siitä olen ylpeä.

Tappara kavensi toisessa erässä tilanteeksi 2−3 ja aloitti hurjan, liki koko ottelun toisen puolikkaan kestäneen rynnistyksensä. Flunssa-aallon kourissa kamppaileva HPK sinnitteli voittajana kaukalosta ulos.

− Toisessa erässä jäimme kiinni tulokseen ja ajattelimme, että selviämme puolustamalla. Varmaankin nopeat maalit pelin alkuun tekivät pelistä hieman eriluonteisen. Vaikea sanoa vaikuttiko sairastelu tänään. Ehkä tuossa lopussa näkyi, ettemme jaksaneet, Pennanen ruoti.

Sarjan mahdollisesti ratkaiseva kamppailu pelataan Hämeenlinnassa. Pennanen ei lähtenyt arvioimaan, ovatko esimerkiksi sivussa olleet Jesper Lindgren tai Niclas Lucenius käytettävissä.

− Ainakin aloitimme hyvin ja energiamme näkyi. Nyt pääsemme toipumaan. Katsotaan, millainen kokoonpanomme on maanantaina.

» Lähetä palautetta toimitukselle