HIFK:n Michael Keräsen koeaika umpeutuu pian − Päävalmentaja vihjailee jatkosta: "Vahvat ja positiiviset merkit"

LIIGA / Haastattelu
Michael Keränen on tehnyt kolmessa edellisessä ottelussaan kolme maalia.

Keränen on pelannut HIFK:n riveissä kuusi ottelua, joissa 29-vuotias hyökkääjä on nakuttanut 3+2=5 tehopistettä. 

Keskiviikkoiltana Rauman Lukkoa vastaan Keränen teki upean esityön Iikka Kangasniemen 3−2-johtomaaliin ylivoimalla. Keränen syötti kiekon Lukon alivoimanelikon ja maalivahti Lassi Lehtisen välistä takakulmalle, josta Kangasniemen tarvitsi vain siirtää kiekko maaliin. 

Kolmannessa erässä Keränen viimeisteli 4−4-tasoitusosuman maalin kulmalta, mutta se ei riittänyt, sillä Lukko otti kaksi pistettä 4−5-jatkoaikavoiton turvin. Kaiken kaikkiaan Keränen on tehnyt kolme maalia edellisissä kolmessa ottelussa.

Päävalmentaja Pikkarainen on ollut tyytyväinen Keräsen pelaamiseen ja siihen, mitä hän on tuonut HIFK:hon. 

− Varmasti hän pystyy tuomaan vielä enemmän itseään peliin, kun pääsee sinuiksi ja saa vähän otteluita alle. Syksyn on kuitenkin ollut pelaamatta ja vähän vaikeita kausia takana, niin talvi on aikaa saada parhaimmansa esiin. Nyt on jo nähty tosi hyviä juttuja, Pikkarainen totesi Lukko-ottelun jälkeen. 

Keränen pelasi Lukkoa vastaan HIFK:n toisessa ylivoimakentällisessä ja toi maalisyötön lisäksi lisää vaarantuntua. Se on ollut helsinkiläisjoukkueen kannalta tervetullut lisä. 

− Se, mikä hänellä on hyvä siinä, hän ei ole pelkkä pelintekijä, vaan hänellä on aika painava laukaus ja pystyy ratkaisemaan. Hän haluaa myös ampua, Pikkarainen kehui.

Keränen solmi siirtyessään loppukauden kattavan sopimuksen HIFK:n kanssa, mutta se sisältää 1.12. asti ulottuvan koeajan. 

HIFK:n urheilujohtaja Tobias Salmelainen tekee lopullisen päätöksen jatkon suhteen, mutta mitä mieltä Pikkarainen on? 

− Siitä keskustellaan, mutta tietenkin ehdottomasti vahvat ja posiitiviset merkit sen (jatkon) suhteen, Pikkarainen totesi. 

» Lähetä palautetta toimitukselle