Engreniltä huippuottelu Tapparaa vastaan, kiitteli faneja tuesta

LIIGA / Haastattelu
Tappara ei pystynyt ohittamaan Atte Engreniä.
Kuva © Emil Hansson www.hanssonsphoto.net

Atte Engren, onnittelut hienosta pelistä. Varmasti makeimpia matseja pitkään aikaan?

- Mielestäni oli hieno häppeninki, hieno tapahtuma. Kibe sai kyllä hienon seremonian. Hieno peli meiltä siihen vielä kaupan päälle. Hieno ilta kaikin puolin.

Virittikö juhlapeli joukkuetta?

- Totta kai. Oli muutama vaikea peli alla. Ei olla pelattu omalla tasolla. Ollaan oltu pois kotoa vielä. Ei ehkä olla osattu käsitellä vielä, että saadaan pelata näin hienossa hallissa. Kyllä tänään kaikilla oli kova lataus peliin.

Tuliko lisäfiilistä loppuunmyydystä hallista?

- Kyllä. Kova mökä oli ja hienoa oli pelata tänään.

Millainen muistikuva itselläsi on Kibestä?

- Kyllä se on taitanut minullekin pari kertaa haudata. En tarkkoja lukuja tiedä, mutta kyllä se on taitanut räpätä muutaman TPS-aikoina.

Oli varmasti hauskaa, kun fanit kiittivät sinua nimeltä?

- On se hieno osoitus. Mulla on ollut vähän vaikea alkukausi. Kiva, että saa tukea sieltä taas. Koetetaan jatkaa samaa malliin.

Viime kaudella Kevin Lankinen otti ykkösveskarin roolin ennen Playoffeja. Mikä fiilis oli lähteä kauteen selkeässä ykkösen roolissa?

- No, olihan se erilainen asennoituminen. Kesän harjoittelu oli vaan ylläpitävää, ei haettu tehoja. Tiedettiin, että pelimäärät ovat aika kovia tänä vuonna. Erilainen valmistautuminen. Viime vuonna treenasin kovaa itsekseni. Kävin jäällä muutaman äijän kanssa, ja sitten tuli soitto. Hyppäsin suoraan laatikkoon. Se oli vähän erilainen kausi.

» Lähetä palautetta toimitukselle