Eetu Päkkilä iloitsi Ilveksen parantuneesta ilmeestä − "Kukaan ei ole tuntenut jäävänsä joukkueen ulkopuolelle"

LIIGA / Haastattelu
Eetu Päkkilän rooli on vakiintunut nelosketjun laidalle.
Kuva © Arno Hämäläinen https://www.instagram.com/hockeygrapher/

Ilves nousi jatkoaikavoittoon Tapparasta perjantaina, jolloin miteltiin runkosarjan viimeinen Tampereen paikalliskamppailu.

− Tämä oli oikeastaan kokonaisuutena hyvä peli meiltä. Maalit jäivät vähän myöhälle, mutta saimme hyvin luotua painetta. Emme olleet jaloissa ollenkaan. tuumasi tupsukorvien nelosketjun laituri Eetu Päkkilä taiston tauottua.

Ottelussa nähtiin paljon jäähyjä ja niiden myötä erikoistilanteita. Pelin ratkaisukin syntyi ylivoimapelistä. Tappara sai ottelussa neljä, ja Ilves viisi kaksiminuuttista.

− Tietysti se vähän vaikuttaa pelaamiseen ja itselle saattaa tulla pidempiä hetkiä sivusta katsojana. Ei jäähyjen kuitenkaan saa liikaa antaa vaikuttaa.

Ilves hävisi keskiviikkona Jukureille kotihallissaan heikon esityksen jälkeen. Ottelun jälkeen pelaajat ja valmennus myönsivät pisteiden karanneen asenneongelman takia.

− Oli kova parannus meiltä. Nyt jatkossa täytyy ladata noihin keskiviikon peleihin kunnolla, sillä ne ovat olleet meille vaikeita. Näistä pitää oppia ja jatkaa eteenpäin, Päkkilä paalutti.

Ilveksen terveystilanne on verrattain hyvä. Ainoastaan vastikään loukkaantuneet Matias Maccelli ja Robert Leino ovat jonkin aikaa sivussa. Kierrätystä on luvassa myös jatkossa ja terveetkin pelaajat saavat huilivuoroja.

− Se luo kilpailua ja joka pelissä pitää näyttää, että kuuluu kokoonpanoon. On hyvä, että joutuu puristamaan itsestään kaiken, että ansaitsee pelata tuolla.

− Todella hyvin on otettu tilanne vastaan. Kukaan ei ole tuntenut jäävänsä joukkueen ulkopuolelle. Pyrimme aina auttamaan niissä tilanteissa, joissa joku on vähän huilannut. Pyrimme tekemään paluun peleihin mahdollisimman helpoksi.

Ilveksellä on jäljellä vielä kahdeksan runkosarjaottelua ja tamperelaiset kohtaavat joukkueita sarjataulukon molemmista päistä.

− Täytyy jokaiseen peliin ladata täysillä ja taistella voitosta sijoituksia miettimättä. Eiköhän se sillä tule, Päkkilä päätti.

» Lähetä palautetta toimitukselle