Eemeli Suomelle rullakiekko on tapa viettää aikaa kavereiden kanssa

Muut Sarjat / Haastattelu
Eemeli Suomi oli tehokas finaalissa Kooveeta vastaan.
Kuva © Jarno Hietanen
Rullakiekko on monelle kiekkoilijalle rento, mutta samalla kilpailullinen tapa viettää aikaa yhdessä kavereiden kanssa. Tämän allekirjoittaa myös Ilveksen Eemeli Suomi, joka pokkasi kultaisen mitalin Rullakiekon SM-liigasta Team Haippia edustaen.

Ilveksen Eemeli Suomi ehti rullakiekon päätösviikonloppuna pelata ainoastaan ensimmäisen ja viimeisen ottelun. Lauantain kaksi ottelua jäi väliin hyvän ystävän ja ex-pelikaveri Ville Meskasen hääjuhlien vuoksi.

Ilves-kapteeni kertoo nauttivansa rullakiekkoilussa hyvien ystävien kanssa vietetystä ajasta. Varsinkin, kun rullakiekossa joukkuekavereina on pelaajia ylitse jääkiekon seurarajojen. Vielä kun pelaaminen on hyvä tapa ylläpitää kuntoa ja kilpailullisuuttakin on tarpeeksi, niin mielellään Suomi osan kesästä uhraa rullakiekolle.

Finaalissa Suomen edustama Team Haippi kukisti paikallisvastustaja Koovee Rollersin 8−2 ja uusi viimevuotisen mestaruutensa. Suomen tehot finaalissa olivat 1+2.

Suomi oli tyypilliseen tapaansa melko vähäsanainen lauantain ottelun jälkeen. Katso haastattelu Jatkoajan YouTube-kanavalta:

» Lähetä palautetta toimitukselle