Edellisen Jukurit-ottelun pelastaja Robert Leino Ilveksen otteista: "Jos aloittaa noin surkeasti, niin se on vaikea kääntää ympäri"

LIIGA / Haastattelu
Robert Leino osui viimeksi Jukureita vastaan kahdesti. Nyt ei osunut hän eikä juuri kukaan muukaan.
Kuva © Saana Hakala

Viimeksi kahdella kolmannen erän maalillaan Ilvekselle Jukureita vastaan pisteen pelastanut Robert Leino totesi pelin jälkeen, että joukkue sakkasi pelin tärkeällä osa-alueella.

− Asenne ei ollut tänään kunnossa ja hävisimme sillä puolella. Jääkiekko on sellainen peli, että sitä saa mitä tilaa.

Tupsukorvat heräsivät kolmannessa erässä kiriin ja Joona Ikonen toikin hetkellisesti kotijoukkueen tasoihin. Loppuun asti Ilveksen parantunut ilme ei kestänyt.

− Kaikki yritetään tehdä kesken pelin, että saataisi kelkka käännettyä kesken pelin. Jos alottaa noin surkeasti, niin se on vaikea kääntää ympäri, Leino totesi.

Ilveksellä on tällä viikolla edessä vielä kaksi ottelua ja ne molemmat pelataan Hakametsässä. Perjantaina Tappara isännöi tupsukorvia ja lauantaina Ilves isännöi SaiPaa.

− Täytyy istua alas ja miettiä. Viime peleissä ei ole tullut maaleja, mutta vastustajatkin ovat olleet hyviä. Ei mitään Jukureilta pois, sillä he puolustavat hyvin. Emme me ole ainoita, jotka ovat heidän kanssaan olleet hankaluuksissa.

− Pitää taas herätä ja varmasti huomenna keskustelemme, että mikä mättää. Vielä isompana asiana ne puheet pitää saada teoiksi jäälle.

Runkosarjan viimeinen Tampereen paikallistaisto toimii keskushyökkääjän mukaan parhaana mahdollisena herättäjänä.

− Ei ole mitään tekosyitä, miksemme syttyisi siihen peliin. Tällainen peli alla ja paikallispeli edessä, niin kaikkien on pakko syttyä, Leino peräänkuulutti.

» Lähetä palautetta toimitukselle