Blue Jacketsin Brad Larsen ei ole huolestunut joukkueensa heikoista peliotteista – "Olimme hyviä, ja te luulette, että olen päästäni vialla"

NHL / Haastattelu
Brad Larsen ei näe vielä syytä huolestua liikaa joukkueensa peliotteista.
Kuva © Samuli Huikuri - https://www.instagram.com/shuikuri/

Joukkueiden aamujäiden ohessa järjestetyssä pressitilaisuudessa Blue Jacketsin päävalmentaja Brad Larsen vahvisti Joonas Korpisalon aloittavan maalilla pyhäinpäiväillan kohtaamisessa. Maaliskuussa lonkkaleikkauksessa ollut Korpisalo on pelannut ennen tämänpäiväistä ottelua yhden otatuksen AHL:n puolella, jossa hän torjui 38 kertaa ja kirjautti torjuntaprosentin 95,0.

6–3 lukemiin päättynyttä tappio-ottelua Larsen kommentoi optimistiseen sävyyn.

– Olimme hyviä, ja te luulette, että olen päästäni vialla, Larsen tokaisee.

Ensimmäisessä ottelussa Avalanchea vastaan Blue Jackets onnistui kertaalleen nousemaan kolmen maalin takaa tasoihin, mutta Avalanche osoitti vaarallisuutensa, eikä tämän jälkeen antautunut enää kertaakaan.

Blue Jacketsin päästettyjen maalien keskiarvo on 11 pelatun ottelun jälkeen yli neljä. Larsen ei kuitenkaan näe syytä huolestua liikaa.

– Puolustuksemme toimi hyvin, Larsen sanoo.

Ensimmäisen ottelun ehdoton sankari oli Avalanchen Mikko Rantanen, jonka tehosaldo oli upea 3+1. Larsen ei aio tulevassa ottelussa kiinnittää huomiota Avalanchen suomalaislaituriin, vaan keskiössä on oman joukkueen toiminta.

– Keskitymme omaan tekemiseemme, Larsen kiteyttää.

» Lähetä palautetta toimitukselle