Bernard Isiguzo palasi Mestikseen - tähtää tällä kaudella TPS:n kuuden parhaan puolustajan joukkoon

LIIGA / Haastattelu
Bernard Isiguzo on pukenut TPS-paidan ylleen kahdeksan kertaa kuluvalla kaudella.
Kuva © Timo Savela
TPS:n Bernard Isiguzo kävi auttamassa TUTOa Mestiksessä, mutta nuorukaisen tavoitteet ovat aivan muualla.

19-vuotias Bernard Isiguzo palasi Mestikseen TUTOn paidassa auttamaan loukkaantumisista kärsivää joukkuetta. Paluu maistui puolustajalle.

− Oli hauskaa pelata taas Mestiksessä. Viime kaudella pelasin kuitenkin tässä sarjassa, joten siinä mielessä tuttua hommaa.

Espoossa syntynyt Isiguzo on päässyt tällä kaudella kokeilemaan Liigan tahtia TPS:n paidassa. Nuorukainen löytää eroja Mestiksen ja Liigan väliltä.

− Mestiksessä on vähän nopeampaa peliä ja Liigassa on enemmän rakenteellista peliä. Liiga-pelit ovat maistuneet paremmalta, Isiguzo avaa ajatuksiaan.

Viime kausi puolustajalla meni pääasiassa Espoo Unitedissa Mestistä pelaten, joten nyt Isiguzo on ensimmäistä kertaa mukana liigajoukkueessa. Espoon palloseuran kasvatin peliaika on kuitenkin jäänyt vähäiseksi, sillä kahdeksan Liiga-pelin keskiarvoinen jääaika ottelua kohden on ollut 5.49. Tämä ei ole lannistanut nuorukaista.

− Hyvältä on tuntunut Liiga-ringissä. Meidän joukkuelaiset ovat kivoja, valmentajat ovat hyviä ja hallissa on tunnelmaa. Vähäinen peliaika on vain motivoinut minua ja meillä on kova kilpailu joukkueessa, kun on todella kovat pakit.

Keskiviikkoiltana TUTO-KeuPa -kamppailussa Isiguzolla oli vaikeuksia kiekollisessa pelissä, ja etenkin paineen alla hän usein valitsi väärän ratkaisun.

-Alkukauteni on mennyt vaihtelevasti, mutta minulla on ollut hyviä asioita pelissäni. Kauden tavoitteenani on päästä TPS:n kuuden parhaan puolustajan joukkoon ja murtautua Liigaan sisään kunnolla.

Viime kaudella puolustaja iski Espoo Unitedin paidassa 34 ottelussa tehot 2+6.

» Lähetä palautetta toimitukselle