Aleksi Elorinne juhlitusta Lennart Petrellistä: ”Tuli aina päin, ei kurvaillut ohi”

LIIGA / Haastattelu
Elorinne oli puheliaalla tuulella viikon päättäneen HIFK-vierasottelun jälkeen.
Ilves-puolustaja avasi sanaisen arkkunsa joulukuussa Tampereelle avautuvasta areenasta, juhlasankari Lennart Petrellistä ja tappioon päättyneestä HIFK-ottelusta.

Ilves ja HIFK päättivät lokakuunsa Halloween-viikonloppuna nähdyssä kiekkonäytelmässä, joka päättyi HIFK:n kotivoittoon 5–2-lukemin. Tamperelaisseuran puolustaja Aleksi Elorinne oli pettynyt joukkueen esitykseen.

– Ei päästy peliin oikein kiinni. Liian helpolla annettiin maalit vastustajalle ja sitä kautta lipesi peli käsistä, Elorinne kommentoi ottelua.

Pitkän uran tahkonnut puolustaja pelasi lokakuun viimeisessä ottelussa juhlittua pelaajauraansa viime kauteen päättänyttä Lennart Petrelliä vastaan useat kerrat. Elorinteellä oli hyvät muistot kohtaamisista Petrellin kanssa.

– Vahva kamppailija, ei antanut ikinä mitään ilmaiseksi. Pidin huolen, että tiesin aina kun Petrell oli kentällä samaan aikaan. Tuli aina päin, ei kurvaillut ohi, puolustaja kehui entistä vastustajaansa.

Liigassa vain tamperelaisseuroja Ilvestä ja Tapparaa edustanut lupsakka ja kokenut puolustaja on nähnyt monet ikimuistoiset hetket legendaarisessa Hakametsän jäähallissa ennen siirtoa Tampereen uuteen areena-aikaan.

Elorinne odottaa malttamattomana pääsyä luistelemaan areenan peilikirkkaalle jäälle, jonne joukkueet siirtyvät joulukuun ensimmäisinä päivinä.

– (Areenaan siirtymisestä) hyvät fiilikset, haikeat totta kai myös. Hakametsä on minulle hyvin merkityksellinen paikka. En ole vielä edes hirveästi uutta areenaa miettinyt, nautitaan viimeisistä Hakametsän peleistä ja kun muutto tulee otetaan siitäkin kokemuksesta kaikki irti, Elorinne fiilisteli aikaa Hakametsässä sekä tulevaisuutta uudella areenalla.

» Lähetä palautetta toimitukselle