Aikooko Kiekko-Espoo hakea Liiga-paikkaa? Toimitusjohtaja Aku Kallonen: "Tämä mestaruus osoittaa urheilullista puolta"

MESTIS / Haastattelu
Kiekko-Espoo pääsi juhlimaan mestaruutta faniensa eteen.
Kuva © Aaro Nuoramo / Ketterä

Espoossa on nähty kiekkohuuman nousua finaalikeväänä. Viime lauantaina nähtiin Mestiksen yleisöennätys, ja muutenkin kiekkohuuma on näkynyt kaupungissa.

Joukkue on asettanut tavoitteekseen paikan Liigassa reilun vuoden kuluttua, ja kriteeriksi on annettu urheilullinen menestys, jota nyt saavutettu mestaruus kiistatta on. Junioripuoli on hyvin vahva, olosuhteet kunnossa ja taloutta on rakennettu kestävälle pohjalle.

Kiekko-Espoon toimitusjohtaja Aku Kallonen ei kuitenkaan vielä kertonut, aikooko seura hakea nyt mestaruuden myötä paikkaa Liigasta kaudelle 2024–25.

− Tämä on kirsikka kakun päälle sille kaikelle tekemiselle, mitä olemme tehneet. Se osoittaa urheilullista puolta, mitä viisi vuotta on täällä johdettu.

Kiekko-Espoo voitti tällä kaudella kaiken sille mahdollisen. Mestiksen runkosarjassa joukkue teki piste-ennätyksen, ja mestaruuden lisäksi irtosi myös Suomen Cupin voitto.

− Kolme pokaalia kolmesta. Tästä on hyvä lähteä kehittämään tekemistä yhä eteenpäin, Kallonen toteaa.

Toimitusjohtaja Kallosen tunnelmat olivat ymmärrettävästi mahtavat, kun hän antoi kehuja joukkueelle.

− Erittäin hyvät fiilikset. Ihan "sairas" joukkue, älyttömin joukkue, mitä olen missään nähnyt. Tämä tapa, millä sarja ratkesi korosti vain sitä, kuinka sitkeä joukkue on.

» Lähetä palautetta toimitukselle