1B MM: Romanian nousu veti varakapteeni Daniel Trancan lähes sanattomaksi

MAAJOUKKUE / Haastattelu
Tranca oli osa Romanian kivikovaa kapteenistoa.
Kuva © Samppa Toivonen - https://www.samppas.net
Romania järjesti 1B divisioonan MM-kisojen tämän kauden suurimman yllätyksen nousemalla 1A divisioonaan. Joukkue juhli nousua villisti ja riemu paistoi kaikkien kasvoilta.

Romanian toinen varakapteeni, hyökkääjä Daniel Tranca, hehkui onnea ottelun jälkeen. Suuri unelma oli toteutunut.

− Tämä oli todella uskomatonta meille. Tulimme tänne tavoitteenamme pysyä sarjassa ja tässä me olemme. Voitimme vieläpä kaikki viisi peliämme.

Vaikka joukkue voittikin kaikki viisi peliään, Tranca ei lähtenyt ylpistymään siitä liikaa. Mahtavalle saavutukselle annetaan tietenkin arvoisensa arvo.

− Aina voi parantaa ja tehdä asioita paremmin. En halua kuitenkaan puhua nyt negatiivisista asioista, kaikki on niin kaunista. Nyt teimme asiat tarpeeksi hyvin. Olemme tästä todella iloisia, Tranca hehkutti ja muistutti myös Romanian lähtökohdista turnaukseen.

− Meillä oli todella nuori ryhmä. Tämä tunne on kaikista positiivisin asia kaikista. Myös se, että voitimme kaikki pelimme on positiivista.

Ensi kaudella Romania pelaa 1A divisioonan MM-kisoissa. Haaste tulee olemaan kova, mutta Tranca toteaa romanialaisten lähtevän pää pystyssä sitä kohti.

− Siirtymä 1A divisioonaan on todella kova. Katsomme, mitä joukkueita ja pelejä siellä on ja teemme parhaamme. Haluamme säilyä siinä divisioonassa. Divisioonassa on monia entisiä korkeimmalla tasollakin pelanneita joukkueita. Kaikki tietävät, että siellä on kovissa sarjoissa pelaavia kovia pelaajia, mies päättää.

» Lähetä palautetta toimitukselle