TPS taipui Bremerhavenin pingviineille

CHL, LIIGA / Kuvakooste
Bremerhavenilaisjoukkue Fischtown Pinguins voitti TPS:n jääkiekon mestareiden liigan ottelussa maalein 1–2. TPS aloitti vahvasti eikä saksalaisvierailla näyttänyt olevan paljoa annettavaa jäällä, kunnes vieraiden Stanislav Dietz osui ylivoimalla toisessa erässä. Vieraat pitivät lisäsivät johtoon kolmannessa erässä, eikä turkulaista ollut kirimään peliä tasoihin loppuminuuttien kavennusmaalista huolimatta.
TPS sai vieraakseen saksalaisjoukkueen Bremerhavenista.
Kiekko jäähän.
Bremerhavenilaisjoukkue Fischtown Pinguinsin maalivahti Brandon Maxwell sai olla tarkkana läpi ottelun.
TPS oli myös skarppina.
Maxwellin maalille syntyi ruuhkaa, sillä TPS hallitsi ottelua ensimmäisessä erässä.
Vaikkei ottelu ollutkaan erityisen fyysinen...
...taklauksia silti nähtiin.
Kumpikin joutui vuorollaan kärsijän rooliin.
Jäähypenkki kutsui.
Saksalaisvieraat osuivat ylivoimalla.
Stanislav Dietzin laukaus yllätti Andrei Karejevin toisessa erässä.
TPS sohi peli tasoihin.
Maalia ei kuitenkaan hyväksytty. Turkulaiset sohivat kiekon verkkoon turhan korkealta.
Turkulaisten ote lipsui bremerhavenilaisille.
Jäähylle komennettu Mike Moore tuuletti ujosti Tye McGinnin iskemää alivoimamaalia.
TPS:n parhaat paikat nähtiin kolmannen erän lopulla.
Lopulta tulostakin syntyi. Filip Sandbergin kavennusmaali jäi kuitenkin ottelun viimeiseksi, joten pisteet matkasivat Bremerhaveniin.