Vihellyksen jälkeen: Puolivälierät, osa 2: Seksi-Peksi, Leipuri Hiiva ja Idän pikajunan puksutus

LIIGA / Artikkeli
Onnistuuko Tappara hyydyttämään "Leipuri Hiivan" hymyn jo neljättä kertaa putkeen?
Kuva © Jaakko Stenroos - http://jaskan.kuvat.fi/

Puolivälieräennakoiden jälkimmäisessä osassa Niko Björksten ja Lassi Seppä pilkkovat atomeiksi Tapparan ja Lukon sekä JYPin ja SaiPan väliset ottelusarjat.

Tapparan hyökkäyskalusto herättää toimittajien välillä suurtakin näkemyseroa. 

- Itse näen Tapparan kevään menestyksen kannalta uhkaavan sen, että siellä ei ole tällaisia varman markan miehiä kovinkaan montaa Kristian Kuuselan, Jani Lajusen ja Patrik Laineen takana, linjaa Seppä.

Seppä peräänkuuluttaa Tapparalta myös Pekka Saravon kaltaisia hiljaisen työn tekijöitä menestyksen takuumiehiksi.

Björkstenin kanta Tapparan hyökkäyksen laajuudesta on lähes täysin päinvastainen, mutta mitkä ovat argumentit ja kumpi mahtaakaan olla loppujen lopuksi enemmän oikeassa?

JYPin ja SaiPan sarjassa kohtaavat kaksi tiiviisti viisikkopeliin luottavaa joukkuetta. Molemmilta löytyy kovia kärkipelaajia sekä uinuvaa potentiaalia ylivoimapeliin. 

− Kyllä sieltäkin löytyy käsiä, päätä ja taitoa, toteaa Björksten luetteloiden SaiPa-pelaajien ruumiinosia. 

Yksi ratkaiseva kysymys saattaa olla se, että onnistuuko JYP pimentämään runkosarjassa liekehtineen SaiPan ulkomaalaiskaksikon Chad Rau - David McIntyre?

Jatkoonpääsijästä kollegat pääsevät yksimielisyyteen. Tuhoaako hurrikaani Lappeenrannan ylpeyden unelmat vai jatkaako Idän pikajuna puksuttamistaan?

Keskustelua voi jatkaa Twitterin puolella hashtagilla #vihellyksenjälkeen. Sepän ja Björkstenin löydät nimimerkeillä @lassiseppa ja @nikobjo.

» Lähetä palautetta toimitukselle