Vihellyksen jälkeen: Pohjalta on pitkä matka ponnistaa − "Tuokkola ei pärjää mielialapelaajien kanssa"

LIIGA / Artikkeli
Tuokkolan auktoriteetti joutuu koetukselle Kouvolassa.
Kuva © Aleksi Manninen aleksi.manninen@jatkoaika.com
Vihellyksen jälkeen -podcastit palaavat hikiseltä kesätauolta takaisin jäänviileiden analyysien pariin. Liigan ennakkopodcastien avausosassa käsitellään Liigan häntäpään joukkueiden mahdollisuuksia pärjätä pitkässä runkosarjassa.

Toimittajat Lassi Seppä ja Niko Björksten jatkavat edelliskaudelta tuttua Vihellyksen jälkeen -podcastsarjaansa. Liigan runkosarja käynnistyy perjantaina, joten kaksikko käy läpi kunkin joukkueen lähtökohdat kauteen.

Seppä ja Björksten lanaavat KooKoon yhteistuumin surutta runkosarjan hännänhuipuksi.

− Kärkijätkät ovat ihan ok-tasolla, mutta muuten joukkueen runko on aika surkea. Ei riitä, tuomitsee Seppä kouvolalaisryhmän.

− Vaikka Tuomas Tuokkola on mielestäni hyvä valmentaja, ei hän ole mielialapelaajien kanssa parhaimmillaan, Björksten lataa.

Sportille Vihellyksen jälkeen -kaksikko povaa kuplan puhkeamista.

− Materiaali periaatteessa riittäisi, mutta penkin takana ei välttämättä riitä, Björksten aprikoi Tomek Valtosen otteiden jatkuvuutta.

Jukureille toimittajakaksikko ennustaa tiukkoja pelejä ja hyviä otteita, mutta pelkkä taistelu ei tule enää riittämään.

− Valmennuskaksikko Risto Dufva − Ville Nieminen täydentää hyvin toisiaan, mutta Jukurien materiaalilla ei pysty pelaamaan sellaista kiekkoa kuin olisi tarve, analysoivat Seppä ja Björksten.

SaiPan nuori kaarti nostaa tällä kaudella päätään, mutta varmat pisteidentekijät loistavat poissaolollaan.

− Jos tietyt pelaajat ovat hyviä itsejään, voi Lappeenrannan joukkue olla napsun-pari korkeammalla kuin tässä arviossa tällä hetkellä on, Seppä uumoilee.

Ässien peräpää on säilynyt melko muuttumattomana, ja tulijapuolella on kovaotteinen Ben Blood.

− Hyökkäyksestä puuttuu kärkiosaaminen, Björksten naulaa kaivaten koodinimi sakarisalmista.

Mikäli podcast herätti sinussa mielipiteitä tai muita tuntemuksia, osallistu keskusteluun Twitterin puolella hashtagilla #vihellyksenjälkeen. Sepän ja Björkstenin löydät nimimerkeillä @lassiseppa ja @nikobjo.

» Lähetä palautetta toimitukselle