Vihellyksen jälkeen: A-lohkon mielenkiintoisimmat nimet - "Verrattavissa Crosbyyn ja McDavidiin"

MAAJOUKKUE / Artikkeli
Nikita Kutšerov oli NHL:n pistepörssin kärkinimiä ja johtaa nyt Venäjän kivenkovaa hyökkäystä.
Kuva © Getty Images
Liigakausi on saatu päätökseen ja nyt on aika suunnata katseet Pariisissa ja Kölnissä pelattaviin MM-kisoihin. Vihellyksen jälkeen -podcastit pureutuvat jokaisen joukkueen kolmeen tärkeimpään pelaajaan sekä nostavat esiin yhden seuraamisen arvoisen pelaajan joka joukkueesta.

Ensimmäisessä MM-podcastissa Vihellyksen jälkeen -parivaljakko, Niko Björksten ja Lassi Seppä, tarraavat kiinni A-lohkoon, joka mittelöidään Saksan Kölnissä.

A-lohkossa esiintyvät Italia, Tanska, Latvia, Saksa, Slovakia, Ruotsi, Yhdysvallat ja Venäjä.

Italian riveistä yksi, Liigastakin tuttu, sukunimi nousee ylitse muiden ja herrojen mielestä tämän suvun harteilla lepääkin pitkälti Italian menestysmahdollisuudet. 

Niin sanottujen pienten maiden kokoonpanoista kaksikko nostaa esiin niin Tanskan patriklaineen, Latvian Elviksen, Saksan zdenocharan kuin JYPille pronssimitalit ratkaisseen Michel Miklikin.

Kovimman kolmikon lohkossa muodostavat ehdottomasti rakas länsinaapuri Ruotsi sekä Yhdysvallat ja Venäjä. 

Ruotsin puolustusta katsottaessa ei ylisanoja voi olla liikaa.

− Ruotsilla on kasassa kova kuusikko jopa olympialaisia silmällä pitäen, analysoi Björksten.

Yhdysvaltojen ja Venäjän osalta erityisesti joukkueiden hyökkäyskalustot aiheuttavat vastustajien leirissä varmasti kylmiä väreitä. Mutta ketkä ovat näiden kahden joukkueen tärkeimmät lenkit ja mielenkiintoisimmat seurattavat? Se selviää kuuntelemalla.

B-lohkon analyysi julkaistaan klo 16.00.

Mikäli podcast herätti sinussa mielipiteitä tai muita tuntemuksia, niin osallistu keskusteluun Twitterin puolella hashtagilla #vihellyksenjälkeen. Sepän ja Björkstenin löydät nimimerkeillä @lassiseppa ja @nikobjo.

» Lähetä palautetta toimitukselle