NHL 65:00 -podcast: Aleksander Barkov johtaa yhtä NHL:n vaarallisinta ketjua

NHL / Artikkeli
Barkovin harjoitteli kesällä taitoluistelua ja hän on sitä myöden parantanut teränkäyttöä esimerkiksi kulmaväännöissä.
Kuva © Getty Images
Viikon NHL 65:00 -podcast vie kuuntelijan muun muassa Las Vegasin katujen kautta Kalifornian lämpöön. Suomalaisista Aleksander Barkov ja Sami Vatanen saavat huomioita. Vegas Golden Knightsin venäläishyökkääjä on myös yksi isoista puheenaiheista.

NHL 65:00 -podcast sisältää kolme erää ja jatkoajan. Varsinaisella peliajalla käydään läpi kuluneen viikon mielenkiintoisimmat puheenaiheet perusteellisesti sanoja säästelemättä. Jatkoajalla keskustelu siirtyy sarjatulelle, kun mielipiteitä vaihdetaan useista eri asioista nopeaan tahtiin.

Historian neljännessa NHL 65:00 -podcastissa keskustellaan kauden ensimmäisen kuukauden tähdistä, hieman suomalaisista ja Edmonton Oilersin tahmeasta kauden alusta. Veli Kaukonen ja Nico Oksanen vievät jatkoajalla keskustelun muun muassa NHL:n mahdolliseen laajenemiseen ja työsulkuun, mikä olisi edessä viiden vuoden sisällä.

Ensimmäinen erä

Kuvausteksti 

Podcastin alkuun mennään läpi lokakuun tähdet NHL:ssä. Tampa Bay Lightningin tähtiduo on ansaitusti kärjessä, mutta St. Louis Bluesin hyökkääjä oli lievä yllätys. Lisäksi keskustelua herättää Vegas Golden Knightsin ongelmahyökkääjä.

- Vadim Šipatšjov ei ole välttämättä saanut reilua kohtelua Golden Knightsilta. Mutta ei venäläishyökkääjä välttämättä paljon parempaakaan ole ansainnut, Kaukonen ja Oksanen miettivät.

Toinen erä

Kuvausteksti 

Anaheim Ducksin Sami Vatanen palasi kaukaloihin. Onko Vatasella tulevaisuutta Ducks-organisaatiossa? Florida Panthersin Aleksander Barkov johtaa suomalaisten sisäistä pistepörssiä ja kenties NHL:n yhtä vaarallisinta hyökkäysketjua.

- Vatanen voi olla Anaheimin puolustajapalapelissä se ylimääräinen palanen, Kaukonen pohdiskelee.

Kolmas erä

Kuvausteksti 

Edmonton Oilersin pudotuspelijuna meni jo? Connor McDavid jää liian yksin Oilersissa. Pitäisikö Leon Draisaitlin pelata kakkoskentän keskellä ykköskentän laidan sijasta? Onko Jesse Puljujärven kauppaus vain ajan kysymys?

- Oilersilla ei vielä ole tekemätön paikka pudotuspelien suhteen, mutta kiire Oilersilla alkaa jo olla, Oksanen ja Kaukonen analysoivat tiukkaan sävyyn.

Jatkoaika

Kuvausteksti 

Kahdeksan tiukkaa kysymystä jatkoajalla herättää keskustelua. Laajeneeko NHL seuraavan viiden vuoden aikana? Kaupataanko Matt Duchene ennen tammikuun alkua? Pitäisikö pudotuspelikaavio palauttaa ennalleen?

» Lähetä palautetta toimitukselle