NHL 65:00 -podcast − Harri Säteri nousi kuin nousikin NHL-maalivahdiksi

NHL / Artikkeli
Säteri on saanut vaikean alun jälkeen voittoja tililleen NHL:ssä.
Kuva © Getty Images
Tämän kertaisessa NHL 65:00 -podcastissa käydään läpi NHL:n kurinpidon linjoja ja kahden menestyksekkään NHL-pelaajan uran loppumisia.

Jatkoajan NHL-toimittajat Veli Kaukonen ja Nico Oksanen ottavat kiinni sarjan kuumimpiin puheenaiheisiin NHL 65:00 -podcastissa. 

Historian kahdestoista podcast pitää sisällään puhetta NHL:n kurinpidosta, suomalaisista ja potentiaalisista vaihtokaupoista ennen siirtojen takarajaa.

Ensimmäinen erä

Marc Savard ja Jaromir Jagr lopettivat NHL-uransa viime viikolla. NHL:ssä on jaettu mielenkiintoisia pelikieltoja viime aikoina. Muun muassa Brad Marchand sai viiden ottelun pelikiellon kyynärpäätaklauksesta, mutta Radko Gudas ei mitään, kun hyppytaklasi Kyle Palmieria Philadelphia Flyersin ja New Jersey Devilsin välisessä pelissä.

Kuvausteksti 

Toinen erä

Suomalaisista Harri Säteri on viimein saanut vastuuta NHL:n puolella. Mikä on Kasperi Kapasen tulevaisuus? Löytyykö pelipaikka Toronto Maple Leafsista vai olisiko savolaiselle parempi päästä johonkin toiseen organisaatioon?

Kuvausteksti 

Kolmas erä

NHL:n siirtotakaraja on vajaan kolmen viikon päästä. Moneen eri pelaajaan on asetettu huhuja mahdollisiin siirtoihin liittyen. Ketkä ovat mahdollisesti siirtymässä ja ketkä eivät?

Kuvausteksti 

Jatkoaika

NHL:ssä kuukauden tähdeksi valittiin Pittsburgh Penguinsin Jevgeni Malkin. Myös eräs suomalaishyökkääjä sai toimittajilta huomion.

Kuvausteksti 

» Lähetä palautetta toimitukselle