NHL 65:00 -podcast − Golden Knights pelaa pudotuspeleissä

NHL / Artikkeli
Erik Haula on ollut pirteä ilmestys Golden Knightsin miehistössä tällä kaudella.
Kuva © Getty Images
Historian yhdeksännessä NHL 65:00 -podcastissa toimittajat käyvät läpi suomalaisten ja NHL:n tämän kauden tulokkaiden tilannetta läpi. Isomman ja tarkemman katsauksen saa laajennusjoukkue Vegas Golden Knights, joka julistetaan pudotuspelijoukkueeksi.

Jatkoajan toimittajat Veli Kaukonen ja Nico Oksanen käyvät NHL 65:00 -podcastissa läpi puhutuimpia aiheita NHL:stä. Lisäksi podcasteissa käydään läpi aiheita liittyen sarjan joukkueisiin, pelaajiin ja ilmiöihin. 

Tämänkertaisessa NHL 65:00 -podcastissa puretaan muun muassa Vegas Golden Knightsin nykyhetkeä ja tulevaisuutta osiin ja kehutaan Sebastian Ahoa maasta taivaisiin.

Ensimmäinen erä

NHL-kauden ollessa puolessa välissään otetaan myös podcastissa katsaus vuoden tulokkaisiin tarunhohtoisessa NHL:ssä. Mathew Barzal ja Brock Boeser varastavat otsikot, mutta kaikessa hiljaisuudessa Clayton Keller, Mihail Šergatšjov ja Charlie McAvoy pelaavat huimia kausia.

Kuvausteksti 

Toinen erä

Aho, Patrik Laine, Mikael Granlund ja monet muut suomalaiset saavat toimittajilta kunnioitusta. 

Kuvausteksti 

Kolmas erä

Vegas Golden Knights on ollut todella vakuuttava kuluneella NHL-kaudella. Joukkuetta epäiltiin, mutta päävalmentaja Gerard Gallantin johtama miehistö on näyttänyt kaapin paikan lähes kaikille. Erik Haula on myös nähnyt uuden kevään NHL-urallaan Nevadan osavaltiossa.

Kuvausteksti 

Jatkoaika

Päätösosiossa toimittajat käyvät läpi joulukuun tähdiksi valitut pelaajat ja vitsailevat Tuukka Raskin nihkeällä aloituksella kauteen.

Kuvausteksti 

» Lähetä palautetta toimitukselle