NHL 65:00 - Onko Patrik Laineen alkukausi ollut pettymys?

NHL / Artikkeli
Patrik Laineen alkukausi on herättänyt paljon puhetta. Näin kävi myös NHL 65:00 podcastissa.
Kuva © Getty Images
Miten suomalaiset maalivahdit ovat aloittaneet kautensa? Missä menee Jori Lehterä? Onko tuomarilinja liian tiukka? Mitkä NHL-joukkueet ovat olleet positiivisia yllätyksiä alkaneella kaudella? Näistä ja monista muista aiheista puhetta toista kertaa ilmestyneessä Jatkoajan NHL 65:00 -podcastissa.

NHL 65:00 -podcast sisältää kolme erää ja jatkoajan. Varsinaisella peliajalla käydään läpi kuluneen viikon mielenkiintoisimmat puheenaiheet perusteellisesti sanoja säästelemättä. Jatkoajalla keskustelu siirtyy sarjatulelle, kun mielipiteitä vaihdetaan useista eri asioista nopeaan tahtiin.

Toisessa NHL 65:00 -podcastissa Jatkoajan NHL-toimittajat Veli Kaukonen ja Nico Oksanen käyvät läpi NHL-kauden toista viikkoa puhuen muun muassa suomalaismaalivahtien vireestä.

Ensimmäinen erä

Kuvausteksti 

Tämän viikon ensimmäinen erä pitää sisällään keskustelua joukkueista, jotka ovat aloittaneet kautensa odotettua paremmin tai heikommin.

Toinen erä

Kuvausteksti 

Toisessa erässä keskitytään suomalaismaalivahteihin ja pohditaan muun muassa Jori Lehterän tilannetta Philadelphia Flyersissa. Ja sitä, onko Patrik Laineen alkukausi mennyt odotusten mukaisesti.

Kolmas erä

Kuvausteksti 

Kolmannessa erässä pureudutaan NHL:ssä alkukaudella tapahtuneisiin törkeyksiin ja äärimmäisen tiukkaan tuomarilinjaan. Myös Colorado Avalancheen siirtynyt venäläishyökkääjä saa suitsutusta.

Jatkoaika

Kuvausteksti 

Tämän viikon ratkaisuhetkillä toimittajat esittävät toisilleen neljä mielenkiintoista kysymystä NHL:stä.

» Lähetä palautetta toimitukselle