NHL 65:00 − aivotärähdysprotokolla ei ole vielä riittävällä tasolla

NHL / Artikkeli
Jonathan Quick joutui poistumaan pelistä yhden vaihdon ajaksi sekavien vaiheiden jälkeen pelissä Toronto Maple Leafsia vastaan.
Kuva © Getty Images
NHL:ään lanseerattu aivotärähdysprotokolla näytti kaksi eri puoltaan Jonathan Quickin ja Marc-Andre Fleuryn tilanteissa. Mitch Marnerin kohtelu Toronto Maple Leafsissa on nostanut pienen kohun Torontossa. Suomalaisista Mikael Granlundin paluu kaukaloihin nivusvammaan jälkeen sai huomiota toimittajilta. Näistä aiheista ja monista muista puhetta tämän kertaisessa podcastissa.

NHL 65:00 -podcast sisältää kolme erää ja jatkoajan. Varsinaisella peliajalla käydään läpi kuluneen viikon mielenkiintoisimmat puheenaiheet perusteellisesti sanoja säästelemättä. Jatkoajalla keskustelu siirtyy sarjatulelle, kun mielipiteitä vaihdetaan useista eri asioista nopeaan tahtiin.

Jatkoajan NHL-toimittajat Veli Kaukonen ja Nico Oksanen avaavat sanallista arkkuaan podcastin muodossa. Kolmas NHL 65:00 -podcast tarjoaa mielenkiintoisia aiheita, niin suomalaisista pelaajista kuin sarjan menestyvistä joukkueistakin.

Ensimmäinen erä

Kuvausteksti 

Podcastin ensimmäinen erä tarjoaa keskustelua NHL:n aivotärähdysprotokollasta ja sen riittävyydestä nykyisellään. Unohtamatta Los Angeles Kingsin vahvaa alkukautta, ja sen tähtihyökkääjä Jeff Carterin loukkaantumista.

Toinen erä

Kuvausteksti 

Mikael Granlundin paluu kaukaloihin laittaa toimittajamme pohtimaan, millä odotuksilla Granlund paluunsa kaukaloihin tekee. Antti Niemen NHL-uran piti olla jo ohi, mutta niin vain Florida Panthers poimi vielä Niemen siirtolistalta. Kalle Kossilan NHL-uran avausmaali ilahdutti myös kuluneella viikolla. 

Kolmas erä

Kuvausteksti 

Toronto Maple Leafsin nuori laitahyökkääjä Mitch Marner haki vauhtia alaketjuista, aiheuttaen huhumyllyn Torontossa. Mikä on kanadalaisen tulevaisuus Leafsissa?

Jatkoaika

Kuvausteksti 

Jatkoajalla toimittajat esittävät toisilleen jälleen tiukkoja kysymyksiä nopeaan tahtiin.

» Lähetä palautetta toimitukselle