TOR - ARI 2.00
EDM - CAR 4.30
COL - NSH 22.00
LAK - STL 23.00

Mock draftin toinen kierros

NHL / Artikkeli
Tässä jutun toisessa osassa suunnataan katseet ensimmäisen kierroksen loppupään varauksiin.Vuoro numero 15. Nashville Predators:

Miika: Nashvillen toinen ensimmäisen kierroksen varaus. Ensimmäisellä varauksella hyvistä nuorista puolustajistaan tunnettu Predators nappasi voimakkaan jenkkihyökkääjän Colin Wilsonin ja toisellakin varauksella joukkue lähtee metsästämään hyökkääjää.

Varaustilaisuuden penkkirivillä yrittää kurkkia ylös lavalle pieni Zach Boychuk, mutta Boychukista ei näy eteen kuin lippalakki. Predatorsin edustajien tarkat silmät ovat kuitenkin huomanneet huippuluokan lähtönopeudesta tunnetun Boychukin ja Predators huutaa kanadalaissentterin.

- Zach on ehkä vähän pieni, mutta hän on sitäkin nopeampi, taitavampi ja urheilullisempi. Eniten meitä kiinnosti kuitenkin Boychukin peliäly, Nashvillen manageri David Poile kertoo uudesta lupauksestaan.

Juha: Nashvillen pelisysteemi perustuu nopeuteen, jota hyödynnetään niin karvauksessa kuin väkevässä puolustamisessa. Nopeutensa turvin Predators sai laitettua Detroitin lujille tämän vuoden pudotuspeleissä, viemällä sarjan kuudenteen otteluun saakka.

BCHL:n Pentictonissa pelannut Zach Dalpe sopii Nashvillen ja valmentaja Barry Trotzin aihioon mainiosti. Tarkkana laukojana kunnostautunut Dalpe on taitavuutensa lisäksi myös vikkeläjalkainen ja ahkera puolustamaan. Ensi kaudeksi Dalpe siirtyy pelaamaan Ohio Staten yliopistoon.Vuoro numero 16. Boston Bruins:

Juha: Beantownin mies on QMJHL:n Chicoutimin sentteri Nicolas Deschamps. Yhden kauden aikana huimasti kehittynyt Deschamps on kerännyt vertailuja Bostonin Patrice Bergeroniin peliälynsä, puolustusinnokkuutensa ja hyökkäysvaistojensa myötä. Bruinsin scoutit osuivat Bergeronin kohdalla kultasuoneen, joten miksei myös nyt?

Deschamps voitti QMJHL:n tulokkaiden pistepörssin ja suoriutui vakuuttavin arvosanoin myös alle 18-vuotiaiden MM-kisoista. Boston saa hänestä monikäyttöisen pelaajan, johon valmentaja voi luottaa rauhallisin mielin.

Miika: Boston tunnettiin pitkään joukkueena, joka otti ykkösvarauksinaan paljon puolustajia. Viime kausien aikana tämä trendi on kuitenkin muuttunut enemmän keskushyökkääjiä suosivaksi. Tänä vuonna Bruinsin katseet kohdistuvat OHL-joukkue Windsorin keskushyökkääjään Josh Bailey'hin, joka teki viime kaudella OHL:n runkosarjassa 96 pistettä.

Tunnollisena kahden suunnan keskushyökkääjänä tunnettu Bailey on hyvä rakentamaan peliä ja häntä pidetään melko varman tuntuisena lupauksena. Hieman pehmeällä luonteella pelaavan Baileyn ei kuitenkaan uskota pääsevän hyvistä perustaidoista huolimatta NHL:ssä ykkösketjutason pistemääriin. Bostonille Bailey on kaikesta huolimatta hyvän tuntuinen keskushyökkääjälupaus, josta voi odottaa tulevaisuudessa Phil Kesselin tukijaa.Vuoro numero 17. Calgary Flames:

Miika: Calgaryn keskushyökkääjäosasto alkaa käydä jo vanhaksi, joten joukkue tarvitsee uusia kykyjä keskustaansa viime vuonna varatun Mikael Bäcklundin tueksi. Yksi hyvä vaihtoehto jää haaviin heti ensimmäiseltä kierrokselta, kun Flames huutaa Greg Nemisz'in nimen. Isokokoinen Nemisz pelasi viime kaudella OHL:ssa Windsorin joukkueessa, jossa hän iski 68 ottelussa 34 maalia.

- Greg Nemisz'illa on NHL-luokan laukaus, hän on vahva suojaamaan kiekkoa ja hän menee suoraan maalille. Meillä oli selvänä tavoitteena saada hyökkäävä pelaaja ja Nemisz sopii tähän kuvioon hienosti, Flamesin Tod Button kertoo varauksen jälkeen.

Juha: GM Darryl Sutter tunnetaan miehenä, joka arvostaa yli kaiken puolustuspään nyanssien tarkkaavaista hallintaa. Tällä vuorolla Flamesin ulottuvilla on kriteerit täyttävä pelaaja, jolla on hallussaan myös reilu määrä taitoa. OHL:n Windsorin Joshua Bailey on pelintekijänä mainetta niittänyt sentteri, jonka varsinainen käyntikortti on urhoollisen tunnollinen kahden suunnan peli.Vuoro numero 18. Ottawa Senators:

Juha: Lujuutta maalinsa suulle tahtova GM Bryan Murray on haltioissaan, kun WHL:n Tri-Cityn maalivahti Chet Pickard on edelleen saatavilla. Kun Carey Price siirtyi Tri-Citystä Montrealiin, Pickard pääsi ykkösvahdin asemaan. Vaikka liigan kärkijoukkueessa pelasikin, Pickard oli koko kauden todella varma torjunnoissaan.

Isona (188cm) ja peittävänä perhostyylin veräjänvartijana Pickard on lisäksi kylmähermoinen. ”Hänen horjumaton suorituksena vakuutti meidät. Pickard on maalivahti, joka luo luottamusta miehistöön vaikeillakin hetkillä”, toteaa Senatorsin pääskoutti Frank Jay.

Miika: Varaustilaisuuden isäntäjoukkue Senators tunnettiin takavuosina hyvänä varaajana, mutta jo pitkään seuran varauksissa ei ole ollut juurikaan hurraamista. Viime kaudella joukkueen ylivoimaisesti suurin ongelma oli maalilla ja nyt Senators päättääkin satsata varauksen joukkueen kriittisimmälle alueelle.

Viime kauden aikana kansainvälisillä kentillä upeasti loistaneesta ruotsalaismaalivahdista Jakob Markströmistä tulee Ottawan historian toinen ensimmäisellä kierroksella varattu maalivahti.Vuoro numero 19. Columbus Blue Jackets:

Miika: Columbuksen toinen ensimmäisen kierroksen varaus. Seuran manageri Scott Howson näkee unta todellisesta ykkösketjutason keskushyökkääjästä, mutta ei saa sellaista ainakaan varaustilaisuuden ensimmäiseltä kierrokselta. Columbuksen onkin vain tyydyttävä kohtaloonsa ja varattava paras tarjolla oleva pelaaja. Sellainen on seuran mielestä pienikokoinen, mutta taitava ruotsalaislaituri Mattias Tedenby.

- Mattias on ehkä vähän pieni, mutta hän ei pelkää mitään. Hän ottaa taklaukset vastaan ja menee pieneenkin tilaan hyvällä itseluottamuksella. Hyökkäyspäässä hän kiertää puolustajia helpon näköisesti nopeutensa ja hyvän mailatekniikan ansiosta, Howson kertoo Tedenbysta.

Juha: Tällä alun perin Coloradolle kuuluneella vuorolla varatuksi tulee yksi koko draftin arvoituksellisimmista pelaajista. AJHL:n Camrosessa pelannut sentteri Joe Colborne on iso (196cm) ja todella taidokas kiekon kanssa. Pelintekijänä hän on parhaimmillaan ja omaa myös tarkan laukauksen. Luistelukin Colbornella on hyvällä tasolla, mutta intensiteetti tai sen puute saa monet seurat varovaiseksi.

GM Scott Howson ei epäröi valita Colbornea, sillä hän luottaa organisaationsa kykyyn koulia oikea lähestymistapa ammattilaiskiekkoon. Myös Denverin yliopistossa, minne Colborne suuntaa, tullaan painottamaan osallistumista peliin koko jääkentän laajudella.Vuoro numero 20. NY. Rangers:

Juha: GM Glen Sather on löytänyt mieleisen pelaajan Minnesotan High School –sarjasta. Kookkaan (188cm) puolustaja Jake Gardinerin merkittävin avu on elegantti luistelu. Sen johdosta häntä on verrattu Carolina-pakki Bret Hedicaniin.

Gardiner siirtyi hyökkääjästä puolustajaksi vain pari vuotta sitten. Hän on etevä varjelemaan omaa kenttäpuoliskoaan sekä liikkeensä että peliälynsä ansiosta. Gardiner on menossa Wisconsinin yliopistoon ensi kaudeksi.

Miika: Rangers hakee varaustilaisuudesta lisää taitoa ja luovuutta sekä puolustukseen, että hyökkäykseen. Rangersin Euroopan scouttauspäällikkö Christer Rockström luottaa Frölundan taitavaan puolustajaan Erik Karlssoniin ja saa myytyä ajatuksensa seuralle.

Karlsson iski menneen kauden aikana Frölundan juniorijoukkueessa 13 maalia ja 37 pistettä 38 ottelussa. Nuoren puolustajan pieni koko on kysymysmerkkinä, mutta Karlssonin onneksi nyky-NHL:ssä pienetkin puolustajat menestyvät.Vuoro numero 21. New Jersey Devils:

Miika: Vuosikausia Martin Brodeurin taitojen varassa menestystä saanut Devils tarvitsee hiljalleen uuden maalivahdin "aikaan jälkeen Brodeurin". Seuran pitkän linjan scouttauspäällikkö David Conte on kiertänyt kauden aikana paljon WHL-seura Tri-Cityn peleissä ja Conte on erittäin vakuuttunut maalivahti Chet Pickardin kyvyistä. Pickardia on verrattu joissakin arvioissa hänen entiseen joukkuekaveriinsa ja nykyiseen Montrealin maalivahtiin Carey Priceen.

- Siitä on jo 18 vuotta aikaa, kun me varasimme Martin Brodeurin ensimmäisellä kierroksella. Näkemäni perusteella Chet Pickardilla on mahdollisuudet luoda myös pitkä ja menestyksekäs NHL-ura, Conte kertoo. Pickard nappasi WHL:n runkosarjassa 64 pelistä komeat 46 voittoa. Pudotuspelit menivät vieläkin paremmin, kun isokokoiselle maalivahdille merkittiin 11 voittoa ja vain kolme tappiota.

Juha: Devilsin hyökkääjävaraukset noudattavat usein kahta linjaa: 1) kaapin kokoiset voimahyökkääjät ja 2) pienikokoiset, taidokkaat pörrääjät. Tällä kertaa varaus osuu ensimmäiseen kategoriaan, kun OHL:n Windsorin Greg Nemisz (191cm, 91kg) pukee ylleen Devils-nutun sekä lippiksen kuontaloa komistamaan.

Nemisziltä löytyy taitoa (tehot 34+33=67) ja uutteraa asennetta puolustusvelvoitteita kohtaan. Toistaiseksi hän ei ole vielä oppinut hyödyntämään kokoaan siten, että vastustajat alkavat harkitsemaan kahdesti ennen laidan lähelle menemistä.Vuoro numero 22. Edmonton Oilers:

Juha: Oilersin mielimä pelaaja on WHL:n Brandonin puolustaja Colby Robak. Isona (191cm) pelurina tämä on joutuisa etenemään ja luistelee mielellään kiekkoa kuljettaen. Robak on pätevä kiekon kanssa, mutta hänen fyysinen pelaamisensa on tällä hetkellä vielä vajavaista.

Se ei kuitenkaan huoleta Oilersin pääskoutti Stu MacGregoria: ”Meidän tavoitteemme on lahjakkuuksien löytäminen. Organisaation sisällä opetamme heidät talon tavoille”, MacGregor linjaa.

Miika: Viime kesänä Oilers sai varata ensimmäisellä kierroksella peräti kolme kertaa. Tällä kaudella kanadalaisseuralla on ensimmäisen kierroksen jälkeen seuraava varausvuoro vasta neljännellä kierroksella, joten joukkueen olisi osuttava tällä ensimmäisellä varauksella hyvin. Koska Oilersin varausvuorojen tilanne on tiukka, Oilers pyrkii pelaamaan varauksensa kanssa varman päälle ja valitsee OHL-seura Ottawan Tyler Cuman.

Tyler Cuman pelissä ei ole suuria heikkouksia. Hän on tasapainoinen paketti kaikkea tarpeellista, mutta toisaalta Cumalla ei ole mitään sellaista erityisominaisuutta, mikä nostaisi hänet seurojen suurimman kiinnostuksen kohteeksi. Kaiken kaikkiaan Cuma on kuitenkin melko varman oloinen lupaus Oilersin vuorolla.Vuoro numero 23. Washington Capitals:

Miika: Washingtonilla on hienoja nuoria pelaajia jo NHL:ssa saakka ja seuran tulevaisuus näyttää valoisalta. Tänä kesänä ruotsalaiselle Anton Gustafssonille koittaa ikimuistoinen juhannus, kun hänen isänsä Bengt'in entinen NHL-seura huutaa Antonin nimen.

Gustafsson kärsi kauden aikana joistakin loukkaantumisista, eikä osallistunut kansainvälisiin peleihin. Tällä ei ole kuitenkaan nykypäivänä suurta merkitystä, sillä seurat tekevät kyllä kotiläksynsä ilman kansainvälisiä ottelujakin.

Gustafsson dominoi menneen kauden aikana Ruotsin nuorten sarjassa pelejä. Hänellä on kaikki lahjat, mitä lupaavalla keskushyökkääjällä pitääkin; iso koko, taitavat kädet, hieno pelinäkemys ja lisäksi hän pelaa kahteen suuntaan vahvaa peliä.

Juha: Tässä kohtaa nimensä kuulee OHL:n Oshawan pakki Michael Del Zotto. Kiekollisilta taidoiltaan Del Zotto on koko draftin parhaimpia puolustajia. Hänen kohdallaan kysymysmerkkinä on kuitenkin hänen luistelunsa.

NHL-tasolla hyökkäävän pakin rooliin ei ole asiaa, ellei liike ole tarpeeksi ketterää. Myös puolustuspään osaamisen kannalta Del Zottolla on parannettavaa, jotta NHL:n portit avautuisivat.Vuoro numero 24. Minnesota Wild:

Juha: Perinteisesti julmetun kokoisia pakkeja varaava GM Doug Risebrough ei voi jättää tilannetta hyödyntämättä, kun saatavilla on Aaron Ness. Minnesotan High School –kiekon parhaana pelaajana palkittu Ness on äärimmäisen taitava ja älykäs sekä kiekon kanssa että ilman sitä.

Hänen pieni kokonsa (176cm) vain aiheuttaa epäilyjä siitä, miten hän sopeutuu kovemman fyysisen pelin ja vahvempien vastustajien maailmaan. Pelikäsityksensä ansiosta Nessillä on kuitenkin kaikki eväät kohota Phil Housleyn tai Brian Rafalskin kaltaiseksi alakerran kapellimestariksi.

Miika: Minnesota yrittää hakea varaustilaisuudesta lisää nuoria puolustajia seuran melko kapeaan tarjontaan. Seuran onneksi "kotikaupungin poika", taitava puolustaja Jake Gardiner on vielä vapaana Wildin vuorolla. Vain kaksi vuotta sitten hyökkääjänä pelannut Gardiner on yksi varaustilaisuuden parhaista luistelijoista. Toisaalta hänen peliälynsä kiekottomassa pelissä ei ole ehkä varaustilaisuuden kirkkainta kärkeä.

Menneellä kaudella Gardiner nakutti USHS-liigassa puolustajalle kovat tehot, kun 21 ottelussa merkittiin 20 maalia ja 48 pistettä. Myöskään nuorukaisen koko ei pilaa muuten lupaavan oloista pakettia. Kaiken kaikkiaan Gardiner on vähän pidemmän aikavälin projekti, mutta hän on Minnesotalle liian kiinnostava pelaaja kierrettäväksi.Vuoro numero 25. Montreal Canadiens:

Miika: Montrealilla on mukavasti nuoria pelaajia jo NHL:ssä saakka. Tällä kaudella scouttaustoiminnasta vastaavan Trevor Timminsin porukka on seurannut erityisen suurella mielenkiinnolla Quebecin juriorisarjassa hienoa nousua tehnyttä Nicolas Deschamps'ia. Monipuolisen Deschampsin nousu kiekkokartalla on ollut merkittävää, sillä vielä viime vuonna häntä ei oltu edes varattu QMJHL:aan ja viime kaudella hän oli jo sarjansa tehokkain tulokas.

Timmins joukkoineen näkeekin myöhäiskehittyvällä Deschampsilla olevan vielä paljon kehitystä edessään. Mikäli Deschamps saa jatkossa otteisiinsa hieman lisää tasaisuutta ja mikäli nuorukaisen kasvu jatkuu yhtä hyvänä kuin viimeisen vuoden aikana, hänestä saattaa nousta Montrealin yleisölle arvokas kanadanranskalainen lemmikki.

Juha: Canadiensin valinta on Wisconsinin yliopiston puolustaja Cody Goloubef. Hän pelasi erittäin varmaa ja tehokasta peliä koko NCAA -yliopistokiekon nuorimpana pelaajana. Montrealin GM Bob Gainey arvostaa pakkeja, jotka ovat monipuolisia ja ajattelevat ensin oman maalin suojelua.

Älykkäästi peliä lukevana puolustajana Goloubefin peli soveltunee lopulta varsin toimivasti myös NHL-kehiin. Goloubef on yhtä hyvä pelaamaan niin hyökkäyksessä, kuin omassa päädyssä.Vuoro numero 26. Buffalo Sabres:

Juha: Parin menestyksekkään kauden jälkeen lamaan ajautunut Sabres nojaa parhaan saatavilla olevan pelaajan strategiaan. Sellainen on tarjolla, kun OHL:n Ottawa 67’s –puolustaja Tyler Cuma kutsutaan estradille.

Kaikin puolin tasaisen varmana pelaajana tasonsa osoittanut Cuma ei häikäise taidoilla. Mutta kokonsa (185cm), liikkeensä ja ansiokkaan puolustuspelinsä avulla hänestä odotetaan takalinjojen armotonta työjuhtaa.

Miika: Buffalon toinen ensimmäisen kierroksen varaus. Sabres hakee parasta tarjolla olevaa pelaajaa ja huomaa ilokseen, että reilusti päälle 190 senttinen laituri Joe Colborne on vielä vapaana. Calgaryssa upporikkaaseen perheeseen syntynyt Colborne tunnetaan vähän laiskana pelaajana, mutta hänen kokonsa ja hienot pelintekijän lahjansa saattavat poikia komean tuloksen, jos hän saa lisää sisäistä halua mennä eteenpäin.Vuoro numero 27. Philadelphia Flyers:

Miika: Philadelphia kävi nopeasti pohjalla, mutta nousi sieltä viime kauden aikana hienosti ylös. Katastrofikauden 2006-07 aikana Flyers hankki järkevästi tulevaisuutta ja joukkueella onkin sekä puolustuksessa, että hyökkäyksessä muutama hyvä tulevaisuuden pelaaja.

Pitkällä tähtäimellä historiansa aikana paljon huteja puolustajavarauksiin tuhlannut Flyers tarvitsisi enemmän puolustajaa ja nyt sellainen löytyykin, kun Philadelphia huutaa John Carlsonin nimen. Isokokoinen puolustaja pystyy pelaamaan hyvin myös kiekollista peliä.

Juha: Vuoron tullen Flyers varaa John Carlsonin, ison (188cm, 96kg) ja jykevän puolustajan USHL:stä. Yliopistokiekon sijaan Carlson siirtyy ensi kaudeksi OHL:n London Knightsiin – ympäristöön, jossa fyysinen peli pääsee paremmin oikeuksiinsa.

Carlson on hyvä luistelemaan ja omistaa myös kovan laukauksen. Täten hänellä on viljalti niitä ominaisuuksia, joita Flyers-organisaatiossa arvostetaan.Vuoro numero 28. Los Angeles Kings:

Juha: Rupeaman toisella ykköskierroksen varauksellaan Kings poimii OPJHL-liigan Stouffvillessä pelanneen Corey Trivinon. Trivinon suosio on peräisin hänen kyvyistään nokkelana pelintekijänä. Alemman taitotason liigassa pelaamisen jälkeen Trivino esiintyi hyvin alle 18-vuotiaiden MM-kisoissa.

Maalintekijän kosketuksellakin siunattu Trivino suuntaa kulkunsa kohti Boston Universityä ensi kaudella. ”Teemme parhaamme, jotta saisimme hankittua taitavia pelaajia, joiden taidot ovat syystä tai toisesta aliarvostettuja. Corey Trivino on hyvä esimerkki kiekollisesta pelaajasta, jolla on edellytykset suuriin tekoihin”, GM Dean Lombardi kehuu.

Miika: Kuninkaiden managerin Dean Lombardin hankittua tämän kesän varaustilaisuuteen mahtavan kasan alkupään varausvuoroja, Kingsilla on hieno tilaisuus nousta tämän hetken varjoista tulevaisuuden voimajoukkueeksi. Tällä toisella ensimmäisen kierroksen varausvuorolla Kings nappaa tarkasta laukauksesta ja nopeista jaloista tunnetun hyökkäjän Zac Dalpen.

Dalpe teki menneellä kaudella hyvää jälkeä BCHL:n Pentictonissa. Ensi kaudeksi oikealta laukova Dalpe siirtyy joko Ohio Staten yliopistoon tai OHL-seura London Knights'iin.Vuoro numero 29. Atlanta Thrashers:

Miika: Atlantan hankinnat puolustuksensa vahvistamiseksi jatkuvat. Joukkueen scoutit ovat kiinnittäneet huomionsa WHL-seura Brandonin isokoiseen ja hyvin luistelevaan puolustajaan Colby Robakiin. Robakin pelissä on kaiken kaikkiaan paljon hyviä ominaisuuksia. Jos hän saa vielä fyysisen pelin toimimaan paremmin, hänestä saattaa kasvaa Atlantalle puolustuksen yksi tulevaisuuden peruspuolustajista.

Juha: Valinnat epätavanomaisista ympyröistä sen kuin jatkuvat. Taannoin myyttisen rautaliigan imagolla tunnetusta Golden Horseshoe –liigasta ponnistaa hyökkääjä Daultan Leveille. Thrashers varaa hänet, koska Leveille on koko draftin lennokkaimpia luistelijoita ja muutenkin oivaltavan kykeneväinen kiekon kanssa.

Michigan Staten yliopistoon seuraavaksi matkaavalla Leveillellä on kosolti aikaa viilata peliään ammattilaiskehiin sopivaksi. Yliopistokiekon suuri ystävä GM Don Waddell tunnetaankin erittäin kärsivällisenä yliopistopelaajien suhteen.Vuoro numero 30. Detroit Red Wings:

Juha: Euroopan lisäksi Red Wings on tehnyt viime vuosina erittäin onnistuneita varauksia myös Pohjois-Amerikasta. Tämä trendi saattaa saada jatkoa, kun kehotuksen lavalle saa puolustaja Brandon Burlon. Burlon pelasi OPJHL:n St. Mike’s Buzzersissä, samassa joukkueessa kuin vuoden 2007 ykkösvaraus Brendan Smith toissa kaudella.

Pelaajatyypiltään Brandon Burlon istuu mainiosti Detroitin agendaan. Hän on kiekollinen puolustaja, jolta myös fyysinen peli luonnistuu mallikkaasti. Loukkaantumisen vuoksi Burlon oli pitkään sivussa kauden aikana ja tämä saanee muut NHL-joukkueet epäröiviksi. Burlon siirtyy seuraavaksi Michiganin yliopistoon hiomaan peliään. Jos ei muuta, niin ainakin hänellä on aineksia olla oman pelaajasukupolvensa Grant Ledyard.

Miika: Detroit varaa vuodesta toiseen matalilla vuoroilla kyvykkäitä nuoria pelaajia. Tänä vuonna joukkueen suurin mielenkiinto kohdistuu Wings-puolustaja Bryan Rafalskia muistuttavaan puolustajaan Aaron Ness'iin. Erittäin taitava ja upeasti luistelava Ness sopii Detroitin kiekonhallintaan perustuvaan peliin hienosti.

Nuorukaisen tulevaa kehitystä ei haittaa myöskään se tosiseikka, että Wingsilla riittää kärsivällisyyttä kasvattaa varauksiaan hitaasti sisään. Ness on muutaman kauden projekti, mutta Detroitissa jos missä hänen tulevaisuutensa saattaa muodostua vielä kirkkaaksi.

Joukkue Miika Juha
15. Nashville Predators: Zach Boychuk Zac Dalpe
16. Boston Bruins: Josh Bailey Nicolas Deschamps
17. Calgary Flames: Greg Nemisz Josh Bailey
18. Ottawa Senators: Jakob Markström Chet Pickard
19. Columbus Blue Jackets: Mattias Tedenby Joe Colborne
20. NY. Rangers: Erik Karlsson Jake Gardiner
21. New Jersey Devils: Chet Pickard Greg Nemisz
22. Edmonton Oilers: Tyler Cuma Colby Robak
23. Washington Capitals: Anton Gustafsson Michael Del Zotto
24. Minnesota Wild: Jake Gardiner Aaron Ness
25. Montreal Canadiens: Nicolas Deschamps Cody Goloubef
26. Buffalo Sabres: Joe Colborne Tyler Cuma
27. Philadelphia Flyers: John Carlson John Carlson
28. Los Angeles Kings: Zac Dalpe Corey Trivino
29. Atlanta Thrashers: Colby Robak Daultan Leveille
30. Detroit Red Wings: Aaron Ness Brandon Burlon

» Lähetä palautetta toimitukselle