Matias Loppi tyytyväisenä paluuottelussa tulleeseen voittoon

LIIGA / Artikkeli
Lahtelainen kiekkoväki kuuli vain hetkeä ennen kauden alkua suru-uutisen. Matias Loppi oli loukannut harjoituksissa nilkkansa ja toipumisennusteeksi arvioituun kuusi viikkoa. Loistavasti sujunut harjoituskausi sai näin ikävän päätöksen.

Matias Loppi nostettiin heti ensimmäisessä pelissä taas ykkösketjun keskelle. Hänen laidoillaan viilettivät Arttu Luttinen ja Ryan Lasch. Tehot jäivät paluuottelussa Ilvestä vastaan vielä nollille, mutta peli-ilme Lopilla oli kohdillaan.

– Eka peli pitkän tauon jälkeen tuntui tosi hyvältä. Saatiin makea voitto ja pääsin ekassa erässä hyvin peliin mukaan. Oli ylivoimaa paljon ja oli jo edessä tyhjä maalikin, muttei saatu siitä sisään. Ihan hyvin meni kauttaaltaan, mutta mitään ihmeitä ei voi odottaa heti alkuun, Loppi kertoi.


Loppi aloitti kautensa pirteästi.
Tommi Koivistoinen - tommi.koivistoinen@jatkoaika.com

Harjoituskaudella "LLL"–ketjun kemiat toimivat loistavasti, mutta vielä Lopin mukaan hän, Lasch ja Luttinen eivät löytäneet toisiaan.

– Emme tänään oikein toisiamme löytäneet. Ylivoimalla saimme pyöritettyä hyvin peliä ja siinä oli hyviä paikkoja, mutta tasakentällisen pitää vielä odottaa ja kehittää, että löytyy ajatukset kohilleen, Loppi arvioi.

Loistavana syöttelijänä tunnettu Loppi kokee olevansa jo täydessä kunnossa.

– Fyysisesti olen jo täydessä kunnossa, mutta pelin tempo ja ajatukset vievät vähän aikaa totutella. Toivottavasti mahdollisimman nopeasti.

– Kopissa on ollut loistava tunnelma, kun kaverit tanssivat ja laulavat voittojen myötä. Oli kiva palata, kun saatiin heti voitto, Loppi totesi.

» Lähetä palautetta toimitukselle