Laatusentteri pysyy Jokereissa – John Normanille kahden vuoden jatko

KHL / Artikkeli
John Norman sai tuulettaa Jokereiden kauden 2017-18 viimeistä maalia Hartwall Arenassa.
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com
Helsingin Jokerit tiedotti tehneensä kaksivuotisen jatkosopimuksen Ruotsia olympialaisissakin edustaneen keskushyökkääjä John Normanin kanssa.

27-vuotias Tukholmasta kotoisin oleva John Norman on tehnyt Helsingin Jokereiden kanssa kahden vuoden jatkosopimuksen.

Norman saapui Helsinkiin viime syksynä juuri KHL-kauden kynnyksellä. Lopulta ruotsalainen naputti runkosarjaan 28 tehopistettä 50 otteluun ja sementoi paikkansa joukkueen kolmoskentän keskushyökkääjänä. Pudotuspeleissä yhteentoista otteluun syntyi kaksi maalia ja yhteensä kolme tehopistettä.

− Norman pelasi vahvan kauden ja pystyi monipuolisuutensa ansiosta olemaan todella arvokas pelaaja joukkueelle. Hän on erinomainen luistelija ja taistelija, joka pystyy pelaamaan niin yli- kuin alivoimaa, kertoo Jokereiden GM Jari Kurri joukkueen nettisivuilla.

Aiemmin urallaan KHL:ssä Torpedoa edustanut Norman on ollut tyytyväinen aikaansa Jokereissa.

− Olen viihtynyt täällä ensimmäisestä päivästä lähtien mainiosti. Joukkue, organisaatio ja kaupunki ovat kaikki huippuluokkaa. Tämä on tuntunut kodilta, joten oli helppo päätös jatkaa täällä, Norman toteaa.

Normanin jatkosopimuksen myötä Jokereiden keskikaista näyttää seuraavan kahden kauden ajalle äärimmäisen hyvältä, sillä seura on nyt kiinnittänyt kaikkien kolmen kärkikentän keskushyökkääjät tuolle ajalle.

» Lähetä palautetta toimitukselle