Kuvakooste: Sininen ilta

LIIGA / Artikkeli
Kuva © Eriikka Hienola
Puna-musta-valkoinen taittui perjantai-iltana siniseen, kun Blues otti vakuuttavan välieräsarjan päätteeksi neljännen voittonsa ja marssi finaaleihin. JYPin karu kohtalo oli taipua vierailijoille numeroin 1-3.

Ensimmäiseen vaihtoon elintärkeä torjunta Pekka Tuokkolalta. Myös komeat venytykset.

Tuohon suuntaan, tuomari neuvoo Karalahtea. Sormen osoittamassa suunnassa on jäähyaitio.

Ottelussa nähtiin muutamia taklauksiakin, tässä yksi.

Blues ehti JYPin edelle aina vähintään kahden miehen voimin.

Joskus mentiin myös niin sanotusti mukkelis makkelis.

Tämän tilanteen maalin takana Tuokkola vielä selvittää, mutta seuraavasta seikkailusta kolahtaa omissa.

Finaalipaikka alkaa siintää silmissä.

Kalle Kaijomaa pistää tilanteen jännäksi vielä hetkeksi tasoittamalla ottelun reilu minuutti myöhemmin.

Orrella kannustetaan omia yhä kovempaan laukkaan.

Bluesin toinen - ja samalla voittomaali ei maistu taustalla lymyilevälle Mikko Viitaselle.

Yleisön pyynnöstä taukoviihdettä. Sitä juonivat Joni Myllykoski ja huoltaja Kari Virpiö.

Toisessa erässä Eric Perrin ehti jo tuulettamaan, mutta kiekko on vain Iiro Tarkin selkämyksen alla.

Tomi Sallinen iskee illan toisellaan alivoimalla lukemiksi 1-3 ja samalla JYPin selkärangan poikki.

Loppua kohden touhu alkoi mennä aikamoiseksi koohottamiseksi JYPin yrittäessä käyttää viimeisiä oljenkorsiaan.

Tätä mieltä Jere Karalahti on neljännestä jäähystään.

Jäähy ei kuitenkaan tuota tätä Turo Asplundin paikkaa parempaa maalintekomahdollisuutta.

Blues yrittää vielä kaunistella lukemia, Tuokkola selvittää.

Pitääkö kiekko heittää itse sinne maaliin vai?

Kattokaa, pojat, mitä tuolla tapahtuu!

Blues pääsi lopussa pelaamaan 5-3-ylivoimaa, mutta numerot pysyivät samoina loppuun asti.

Pettymys finaalipaikan menettämisestä JYP-leirissä oli luonnollisesti kova.