Kolme väitettä Pelicansista: Onko joukkueessa mielenkiintoisia pelaajia?

LIIGA / Artikkeli
Riittääkö Janne Juvosella paukut johtaa Pelicansin maalivahtiosastoa?
Jatkoaika käsittelee Lahden Pelicansin tulevaa kautta kolmen väitteen avulla.

1. Pelicans teki virheen, kun ei hankkinut Janne Juvoselle mitat täyttävää kakkosveskaria.

Janne Juvonen on vielä parin askeleen päässä Liigan kärkivahdeista. Urakehityksenkin kannalta tähän paikkaan olisi varmasti ollut järkevää hankkia kokenut maalivahti Nashville Predatorsin 7. kierroksen varauksen tueksi ja turvaksi.

Aisapariksi hankittu 19-vuotias Joona Voutilainen on potentiaalinen nuori maalivahti ja tulevaisuus on mihin vain auki, mutta aikuisten tasolla vielä täysin katsomaton kortti. Ajankohta Voutilaisen hankinnalle ei vaan ole kenenkään kannalta oikea.

2. Lahtelaiset jatkavat Liigan tarkkailuluokalla - villin lännen meininki yltää nyt myös toimiston puolelle.

20-vuotiaan taipaleensa kunniaksi Pelicans uudisti logosta ja tanssitytöistä lähtien melkein kaiken, paitsi itse pelaajisto pysyi lähestulkoon samana. 

Seuran hallituksessa kävi kesän aikana kova myllerrys, kun miestä tuli ja meni aina kansanedustajista lähtien. Ville Skinnari otti hallituksen puheejohtajan pestin muutamaksi kuukaudeksi haltuun, mutta joutui kiireisiin vedoten luopumaan paikastaan.

Kaikkien yllätykseksi Skinnarin paikalle istahti monessa mukana ollut jääkiekon monitoimimies Pentti Matikainen.

Toimistolla on hulinaa riittänyt ja meininki on ainakin ulkopuolisen silmin näyttänyt liiankin vauhdikkaalta.

3. Nimekkäitä hankintoja ei kesän aikana tehty. Joukkueessa ei ole mielenkiintoisia nimiä, joita yleisö tulisi marraskuun loskakeleissä katsomaan.

Joukkueesta ei välttämättä löydy pelaajia jotka taistelisivat pistepörssin voitosta, mutta yleisöä kiinnostavia yksilöitä kyllä löytyy. Puolustuspäästä löytyy edellisen kauden jäähy-, maali- ja pistepörssin voittajat Ben Blood sekä Juha Leimu.

Kokoonpanosta löytyy myös monia omia kasvatteja, joista katseet kannattaa kääntää eritoten Sebastian Repoon. 20-vuotias laituri havittelee toisella Liigakaudellaan jo 20 maalin rajapyykkiä.

Antti Erkinjuntti sekä Vili Sopanen ovat suurelle yleisölle tuttuja nimiä, jotka ovat taitavia kiekon kanssa näprääjiä.

Koko palettia johtaa aina värikäs ja arvaamaton kaksikko Petri Matikainen sekä Pasi Nurminen. Nähtävää siis riittää, vaikka mitään taitokiekon ilotulitusta ei kannata odottaa.

» Lähetä palautetta toimitukselle