TAP - KAL
VGK - MIN 1.00
FLA - SJS 2.00

Karjalainen sivussa runkosarjan, Schneider koko kevään

LIIGA / Artikkeli
Tuomo Karjalainen tekee seuraa TPS-sairastuvan pitkäaikaispotilaille. Maalivahti lienee sivussa pudotuspeleihin saakka.

Viikko sitten Jokerit-ottelussa reitensä loukannut TPS-maalivahti Tuomo Karjalainen on lähiviikot sivussa tositoimista. TPS:n verkkosivujen mukaan Karjalaisen reidestä löytyi tutkimuksissa repeämä, josta aiheutunut suuri veripatti on estänyt lopullisen diagnoosin ja kuntoutusohjelman tekemisen.

- Karjalaisen tilanteesta ei ole tietoa vielä lopullisesta tuomiosta. Kyllä hän sen näköisenä tuolla klenkkasi, että ainakin runkosarjan loppuun saakka on varmaan poissa, arveli Mikko Sokka maanantai-iltapäivällä.

Puolustaja David Schneiderin poissaolo sen sijaan on venähtänyt jo kuukausien mittaiseksi. Faneille amerikkalaispakin tilanne on ollut epäselvä, mutta sitä se on kaikille muillekin. Mystinen päävamma estää mieheltä jopa harjoittelun edelleen.

- Schneiderista ei kukaan oikein tiedä, melkein kaikki mahdolliset testi ja muut on tehty. Tilanne on tietysti se, että hän on jo niin kauan ollut kokonaan pois harjoituksista, että aika vaikeaa hänen olisi enää tulla mukaan kokoonpanoon.

Mikko Sokka otti kantaa myös Antti Aallon tilanteeseen. Hänen mukaansa Aallon pelaaminen on hyvin epätodennäköistä enää tällä kaudella. Vaikka olkapäänsä tammikuussa telonut keskushyökkääjä saanee jossain vaiheessa harjoitteluluvan, kuntouttaminen on niin pitkä prosessi, ettei hän ehtine mukaan peleihin edes playoff-vaiheessa.

» Lähetä palautetta toimitukselle