Kahden miehen yhteinen hattutemppumaila – ”Minun olisi pitänyt saada kakkossyöttö”

MAAJOUKKUE / Artikkeli
Bathersonin mailan lavasta lähti kolme maaliin johtanutta laukausta. Batherson suoritti niistä itse kaksi.
Kanada kylvetti Sveitsiä puolivälieräottelussa olan takaa. Kanadalaisilla oli myös maila, jolla kaksi pelaajaa tekivät yhteensä kolme maalia.

Kanada vyöryi odotetusti Sveitsin yli puolivälieräottelussa nuorten MM-kisoissa. Sveitsille jäi luu käteen, kun loppulukemat kirjattiin 8-2 kanadalaisille.

Ottelussa kaksi maalia viimeistellyt kanadalainen Drake Batherson avasi maalihanansa 12. minuutilla. Sama mies oli asialla, kun Kanada siirtyi jo 4-0-johtoon ennen ottelun puoliväliä.

Seuraavasta maalista vastasi Jordan Kyrou. Maalin erikoisuudeksi nousi se, että Kyrou viimeisteli sen Bathersonin mailalla. Kyrou särki oman tikkunsa, joten hän suuntasi vaihtoon. Oikealta laukova Batherson tarjosi kuitenkin oman mailansa niin ikään oikealta laukovalle Kyroulle.

− Hän antoi minulle mailan, joten menin takaisin pelaamaan. Maila tuntui jotenkin oudolta, mutta satuin saamaan sillä maalin. Hänen mailansa oli hyvin erilainen kuin omani, Kyrou naurahti.

Niin ikään Bathersonille vastaava tilanne oli täysin uusi.

− En ole koskaan nähnyt vastaavaa. Saimme siitä hyvät naurut, Batherson hymyili.

Kyrou osoitteli maalin jälkeen kentältä vaihtopenkille päin huvittuneena. Batherson tiesi, että Kyrou laukoo hänen tapaansa oikealta, joten mailat täsmäsivät. Vaikka Kyrou sanoi, että vieras tikku tuntui hieman oudolta kädessä, näemmä se silti tuntui toimivan.

− Hän sanoi, ettei osannut käsitellä sitä mailaa. Hänen lapansa käyryys on aivan erilainen. Eiköhän hän nyt halua lainata sitä uudestaan, Batherson sivalsi.

Lopulta Batherson viimeisteli ottelussa tehot 2+0. Kyroun tehopisteiksi jäi 1+1. Batherson aikoo kuitenkin vaatia vielä ainakin yhden tehopisteen lisää.

− Olisihan minun pitänyt saada kakkossyöttö siihen maaliin, hän pyyteli.

» Lähetä palautetta toimitukselle