Käytävillä kuultua: Rantakari suuntaamassa Tapparaan, Mäntylä ensi kaudeksi narripaitaan

LIIGA, KHL / Artikkeli
Otso Rantakari pukenee ensi kaudella päälleen kirvesrintapaidan.
Kuva © Vesa Pöppönen www.facebook.com/VesaPhoto
Tapparan tulevan kauden puolustus on muotoutumassa. Kovimpana vahvistuksena kirvesrintoihin on liittymässä Otso Rantakari.

Tampereen Tappara on Jatkoajan tietojen mukaan saamassa kovan vahvistuksen tulevaksi kaudeksi, kun Bluesissa hyvillä tehoilla pelannut puolustaja Otso Rantakari on siirtymässä tamperelaisseuraan.

Alkukaudella Espoossa 37 ottelussa tehot 5+15 takonut Rantakari siirtyi vuoden alussa Ruotsiin MODOn riveihin, jossa on yhdeksässä ottelussa syntynyt tehot 0+2.

Rantakarin ja Valtteri Kemiläisen hankintojen myötä Tapparan takalinjojen kiekollinen osaaminen on ensi kaudella hyvällä tolalla.

Puolustuksessa Tappara on käyttämässä myös Alexander Bonsaksenin ja Pekka Saravon optiot. Myös JYPistä tulleen puolustaja Aleksi Salosen kanssa ollaan tekemässä jatkosopimusta.


Edelliset neljä kautta Tapparassa pelannut puolustaja Markus Kankaanperä ei näillä näkymin olisi jatkamassa kirvesrintojen takalinjoilla. Sen sijaan hän neuvottelee paluusta kasvattajaseuraansa JYPiin.


Loppukaudeksi Tapparaan kroatialaisesta Medvescakista siirtynyt Tuukka Mäntylä on puolestaan siirtymässä tulevaksi kaudeksi takaisin KHL:ään, mutta tällä kertaa Jokerien riveihin.

» Lähetä palautetta toimitukselle