Joukkueraportti 9.4.2001

NHL / Artikkeli
Kun pudotuspeli mahdollisuudet menivät, loppui myös myös pelaaminen Chicagon osalta. Kauden viimeiset ottelut olivat vain pelailua. Jälleen kerran kausi päättyi muutaman viikon liian aikaisin.

Kauden viimeiset ottelut olivat murheellista kerrottavaa Chicagon osalta. Viimeisissä otteluissaan Chicago ei saavuttanut edes yhtä voittoa ja päätti kauden masentaviin tunnelmiin. Blackhawksin fanit alkavat olemaan vähitellen todella skeptisiä menestymisen suhteen. Kausi joka lanseerattiin uudelle tulemiselle päättyi samoihin pisteisiin Columbuksen kanssa Central-divisioonan viimeisille sijoille. Mike Smithin aloittama projekti ei siis tuonut tulosta ainakaan vielä. Ensi kaudella sitä on jo pakko tulla, muuten menee uskottavuus.

Viimeiset ottelut

Viimeisissä peleissään Chicago sai vastaansa kovia joukkueita. Toronto taisteli pudotuspeli paikastaan ja otti pisteet numeroin 1-0. New Jersy otti myös voiton Hawksista, samoin runkosarjan päättäneessä pelissä Columbus jatkoajalla 4-3.

Pettymykseen päättyneestä kaudesta huolimatta positiivisiakin asioita tapahtui. Muutama pelaaja nousi omalle tasolleen ja yhdessä vaiheessa jopa play-off mahdollisuudet olivat realistiset. Jos ensi kausi saadaan pelattua samalla tasolla kuin tämä kausi joulun jälkeen voidaan pudotuspeli paikkakin saavuttaa.

» Lähetä palautetta toimitukselle